Pentru a putea elimina rezidurile acide organismul uman are nevoie de anumite elemente alcaline. Poti sa introduci in organism elemente alcaline prin alimentatie si apa, din acest motiv este important ca apa pe care o cosumam sa fie alcalina

Apa alcalina are capacitatea de a neutraliza si lechifia reziduurile acide ce se gasesc in corpul uman (introduse prin alimentatie sau rezultate in urma proceselor metabolice) astfel incat sa poata fi eliminate pe caile cunoscute (urina, fecale si transpiratie).

Datorita poluarii si a alimentatiei incorecte majoritatea oamenilor au acumulat prea multe reziduuri acide in corp. Substantele nutritive din hrana pe care o ingeram impreuna cu oxigenul pentru a produce energie in interiorul celulelor, arde ( se oxideaza). Datorita faptului ca o parte din aceste arderi sunt deficitare rezulta diferite reziduuri acide, pe care organismul trebuie sa le elimine prin urina, transpiratie si respiratie, dar cum aceste reziduri nu pot fi eliminate in totalitate restul vor fi depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi in special in tesutul adipos.

Japonezii folosesc de mult timp tratamentul cu apa alcalina pentru a trata anumite afectiuni precum: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului.

Tratamentul cu apa alcalina

Pentru ca tratamentul sa fie eficient este necesar ca apa alcalina utilizata la tratament sa aiba un pH > 8.

  • tratament apa alcalinaImediat dupa ce va treziti , chiar inainte de a va spala pe dinti, consumati aproximativ 500 ml de apa alcalina (4 pahare). 

  • Urmeaza sa va spalati pe dinti dar in urmatoarele 45 minute nu mancati si nu beti nimic.

  • Dupa ce au trecut cele 45 minute puteti bea si manca.

  • Dupa fiecare masa (mic dejun, pranz sau cina), nu trebuie sa mancati si beti nimic timp de 2 ore.

Daca nu puteti bea dimineata 500 ml de apa (persoane in varsta sau bolnave), puteti incepe tratamentul consumand la inceput mai putina apa si apoi sa cresteti treptat cantitatea, pana ajungeti la cantitate de  4 pahare zilnic.

Aceasta metoda de tratament cu apa alcalina nu are efecte adverse. In prima perioada a tratamentului este posibil sa apara necesitatea de a urina mai mult si mai des pentru a se elimina reziduurile acide.

Cum pot obtine apa alcalina?

Apa alcalina poate fi obtinuta prin mai multe modalitati:

  • Prin introducerea de Vitamina C alcalina in apa (pulbere solubila in apa) – are ca efect cresterea pH-ul apei cu 1-2 unitati

  • Apa cu Microhidrina (capsule cu pulbere cu ioni activi de hidrogen) – poate modifica pH-ul apei de la 7 la aproximativ 8,5

  • Apa cu Alka Mine (coral extras din jurul insulei Okinawa Japonia) – poate creste pH-ul pana la un pH de apoximativ 8,0

  • Apa alcalina obtinuta de la un ionizator de apa (recomandat), astfel consumati o apa alcalina care este in acelasi timp si o apa purificata restructurata. Vezi detalii.

  • Apa minerala alcalina: cautati pe piata o apa minerala care sa aiba un pH cat mai mare.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole