de a stimula functia imuna si de a distruge microorganismele invadatoare s-a conservat in genom timp de 60 milioane de ani de evolutie. 

Asa cum explica acest comunicat de presa al  Oregon State University: Faptul ca acest raspuns imun mediat a fost retinut de-a lungul  a milioane de ani de selectie de evolutie si inca se gaseste in specii incepand cu maimutele veverita pana la babuini si oameni, arata ca trebuie sa fie critic pentru supravietuirea lor , spun cercetatorii.   “Existenta si importanta acestei parti a raspunsului nostru imun arata in mod clar ca oamenii si alte primate au nevoie sa isi mentina niveluri suficiente de vitamina D“, a afirmat Adrian Gombart, un profesor asociat de biochimie si un investigator principal la Linus Pauling Institute la Oregon State University.

Instiintarea continua sa explice: La primate, actiunea de “pornire“ a unui raspuns optim la atacul microbilor functioneaza in mod corespunzator numai in prezenta unei cantitati adecvate de vitamina D, ce reprezinta de fapt un tip de hormon ce circula in sange si le semnalizeaza celulelor printr-un receptor. Vitamina D este produsa in cantitati mari in momentul expunerii solare si se gaseste in doze mult mai mici in anumite alimente.   Vitamina D impiedica raspunsul imun de “adaptare“ provenit din reactia exagerata si reduce inflamarea si pare ca suprima raspunsul imun. In orice caz, functia noului element genetic pe care l-a cercetat acest studiu ii permite vitaminei D sa impulsioneze raspunsul imun innascut prin activarea unei proteine anti-microbiene. Efectul general poate ajuta la prevenirea reactiei in exces a sistemului imunitar. 

Fara vitamina D suntem vulnerabili in fata gripei sau a altor virusi. In urma acestui studiu, putem trage concluzia, ca fara un nivel suficient de vitamina D in sange, sunteti tinte perfecte pentru gripa (gripa porcina, gripa aviara sau alt tip gripa). Daca sistemul dumneavoastra imunitar are un deficit de Vitamina D, nu se poate “activa“ pentru a-si realiza misiunea.

Acesta este si una din cauzele principale, pentru care oamenii ce au deficit de vitamina D, se imbonavesc atat de des de gripa in sezonul rece. Dar oamenii care au in organism o cantitate suficienta de vitamina D pe care au aduc prin alimente sau suplimente alimentare (se gaseste in produsul Super Mega 50 sau Lion Kids cu Vitamina D pentru copii) au puterea de a-si activa si sustine sistemul imunitar astfel incat acesta poate raspunde la atacul agentilor patogeni.

In mod crucial, vitamina D reuseste de asemeni sa echilibreze raspunsul sistemului imunitar  si sa previna inflamatia – cauza principala a decesolor in urma pandemiei de gripa din 1918.  Deci vitamina D nu va protejeaza doar de infectia initiala ci de asemeni impiedica organismul sa reactioneze in exces si sa va ucida prin inflamare (care in mod tipic este exprimata ca pneumonie bacteriana, o infectie a plamanilor). 

Astazi oamenii inteligenti iau daua decizii importante :

1) spun NU vaccinurilor impotriva gripei  

2) spun DA vitaminei D.

Daca luati vitamina D nu aveti nevoie de nici un vaccin impotriva nici unei gripe fie ea chiar gripa porcina!  

Surse de vitamina D   De unde puteti sa luati vitamina D?

Vitamina D este prezenta in uleiul de peste si uleiul de peste marin cu omega 3, dar cele doua surse abundente de vitamina D sunt:  

1) lumina soarelui  

2) suplimentele cu vitamina D. 

Vitamina D este usor de fabricat de corpul uman, de fapt, corpul dumneavoastra este fabrica de Vitamina atunci cand este expus la soare.

De ce nu suntem sfatuiti sa luam vitamina D?

Studiile privind capacitatea vitaminei D de a opri gripa sunt nenumarate. Si totusi, industria vaccinurilor (si doctorii ce doresc vaccinarea) nu doresc sa aflati despre vitamina D.

De ce? Deoarece daca oamenii ar cunoaste adevarul despre vitamina D, industria mondiala de vaccinuri se va prabusi. Cine ar mai avea nevoie de vaccin daca ati avea un sistem imun activat ce ar face treaba automat? In plus, sistemul dumneavoastra imunitar este natural, in timp ce vaccinurile sunt injectii complet artificiale ce contin substante chimice toxice ce sunt legate tot mai mult nu doar de autism, ci si de crize, leziuni ale creierului si moarte. 

De ce sa riscati sa va vaccinati ,daca vitamina D ofera o protectie sigura?

Conform multor experti nutritionisti, aveti nevoie de cel putin 4000 IU pe zi de vitamina D pentru a preveni deficienta. Sunt oameni pe care ii cunosc ce iau  8000 IU pe zi. Personal sa stati cel putin 30 de minute la soare in fiecare zi si sa luati supplimente doar cand este cazul.

Oficialii din domeniul “sanatatii“ (daca ii putem numi asa) fac o greseala cruciala cu gripa porcina. In loc sa comande mai multe vaccinuri, ei ar trebui sa recomande suplimente pe baza de vitamina D pentru populatie. Pentru o suma mult mai mica decat costul vaccinurilor, am putea furniza suplimentare cu vitamina D fiecarui barbat, femeie si copil. Nu numai ca am opri pandemia de gripa porcina, dar am sesiza o reducere a ratei de imbolnavire de cancer si alte boli!   Probabil de aceea autoritatilor din domeniul sanatatii nu le pasa de vitamina D – impactul financiar asupra industriei farmacetuice ar fi prea mare. Producatorii de vaccinuri ar pierde miliarde si intreaga industria faramaceutica ar putea pierde zeci de miliarde de euro. Rata diabetului va scadea, depresia va disparea pentru multi oameni, functionarea rinichilor se va imbunatati si o lista lunga de alte boli ar fi prevenita sau chiar reversata prin administrarea de suplimente alimentare cu vitamina D, de exemplu produsul naturist Super Mega 50 sau Lion Kids cu Vitamina D pentru copii.

Vitamina D face ca gripa porcina sa treaca pe langa dumneavoastra.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole