Sosirea primului copil marchează începutul unei noi aventuri: a vieții de părinte. E o experiență aventuroasă cu momente de bucurie dar și de nervi, stres și sperieturi dar și una care poate crea cele mai frumoase amintiri cu putință. Viața de părinte nu e ușoară, mai ales în primele săptămâni din viața copilului - și poate fi îngreunată și mai mult de problemele întâmpinate pe parcurs.

Din fericire, există articole speciale pentru mămici disponibile în magazinul pentru copii și mămici ZuzuBubu.ro care pot face viața mămicilor proaspete mai ușoară - produse care nu trebuie să lipsească din „pachetul de supraviețuire” pentru primele luni de viață.

Pernă pentru alăptare

Alăptarea este una dintre cele două lucruri pe care mămicile noi trebuie să le facă zilnic, de mai multe ori pe zi, ceea ce poate fi foarte obositoare, obosind în special umerii și spatele mămicilor. Deși nu este o soluție în toate cazurile și pentru toți, o pernă pentru alăptare poate ușura mult situația lor.

Perna pentru alăptare nu e ca orice altă pernă în casă. E mai fermă față de pernele obișnuite, prevenind afundarea bebelușului în ea, și are o formă special concepută astfel încât mămica poate așeza copilul în cea mai potrivită poziție pentru alăptare. De asemenea, accesoriile atașate pernei preiau măcar o parte din greutatea bebelușului - oricât ar fi ea de mică, ținerea ei în brațe timp de mai multe ore devine foarte obositoare destul de repede.

Perna perfectă pentru alăptare este cea care are un material rezistent la pete, eventual o husă care se poate spăla, dimensiuni destul de mari ca să poți poziționa bebelușul perfect pe ea… și o culoare care să-ți placă.

perna pentru alaptat blue adaptive 800x600

Pompă de sân

Pompele de sân pot fi de ajutor în mai multe situații: ele pot contribui la creșterea cantității de lapte, pot ajuta mămicile să-și hrănească bebelușii cu lapte matern și după ce se întorc la muncă și le pot asigura un răgaz atât de necesar, timp pe care-l pot dedica persoanei proprii. Multe mame aleg să folosească o pompă de sân, ori exclusiv, ori în combinație cu alăptarea „tradițională”. De asemenea, pot ajuta în situația în care copilul este „leneș” sau cantitatea de lapte produs de mamă nu este suficientă pentru ca bebelușul să se sature.

Există multe argumente pro și contra folosirii lor - totuși, e bine de știut că sunt disponibile la nevoie.

1 pompa de san manuala naturel on053 babyono adaptive 800x600

O geantă pentru orice ocazie

Geanta unei mame proaspete trebuie să conțină cam tot ce poate avea nevoie bebelușul în timpul unei plimbări - iar lista produselor care trebuie să încapă în ea este lungă, de la scutece și șervețele umede la sticluță, jucării și multe altele. Deci, geanta unei mame proaspete trebuie să fie încăpătoare și practică în primul rând, dotată cu destule buzunare pentru fiecare articol necesar în timpul escapadelor.

Gențile pentru mame sunt disponibile într-o vastă varietate de dotări, de la simple sacoșe până la unele multifuncționale care sunt dotate inclusiv cu salteluță pentru infășat.

Lenjerie pentru mămici proaspete

Corpul mămicilor suferă anumite transformări în timpul sarcinii și în urma nașterii, iar multe dintre ele sunt neplăcute și pot cauza probleme pe termen lung dacă nu sunt tratate din timp. Pentru a face viața mămicilor noi mai ușoară și pentru a preveni persistența unor probleme, producătorii de lenjerie intimă au conceput diferite articole de lenjerie specifice.

Printre ele, găsiți mai multe tipuri de bustiere și sutiene pentru alăptare care țin cont de sensibilitatea accentuată a sânilor în perioada alăptării în timp ce permit acces ușor, dar și corsete elastice menite să ajute corpul să-și recapete suplețea de dinaintea sarcinii care pot fi purtate sub orice fel de ținută, de la cele mai formale la cele mai comode.

1 babyono centura abdominala postnatala m adaptive 800x600

De asemenea, pentru a evita pătarea hainelor în perioada alăptării, există tampoane speciale care absorb tot ce trebuie și previn accidentele ambarasante.

Articolele de lenjerie destinate mămicilor noi sunt, de regulă, fabricate din materiale rezistente dar blânde cu pielea, permițând utilizarea lor pe termen lung fără să piardă din calitate. În cazul lor, utilitatea bate stilul și

Viața unei mămici noi nu este ușoară - e o aventură cu suișuri, coborâșuri, uneori presărată cu lacrimi, alteori, cu zâmbete. Pentru a le ușura munca încă de la primele zile de la naștere, producători consacrați, ajutați de experiența seculară a mămicilor, au dezvoltat produse și accesorii care pot fi de real ajutor în viața de zi cu zi. Acestea sunt disponibile prin magazine specializate atât în „lumea reală” cât și online, unde importatori le pun la dispoziția mamelor noi în condiții avantajoase și la prețuri atractive.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole