Creata in urma unui proces tehnologic complex ce imbina alchimia cu stiinta moderna, Aqua Aura imbina pentru totdeauna doua substante unice si pretioase in acelasi timp: aurul pur si cristalele de cuart. Rezultatul este o piatra pretioasa extraordinat de frumoasa ce reflecta lumina in irizatii de alb, albastru si auriu asemenea unui alt cristal deosebit de frumos, Acvamarinul, dar care, in plus fata de aceasta surprinde cu tonuri de un violet absolut superb.

Istorie si creatie

Aqua Aura este creata aducand cristalele de cuart la temperaturi de aproape 900 grade Celsiu intr-un mediu vidat la - 2 atmosfere, doar pentru ca mai apoi vaporii de aur purificati pe cale chimica sa fie introdusi in incinta. Acestia se vor lipi de cristale, fuzionand la nivel molecular intr-o legatura ce nu mai poate fi rupta.

Acest proces a fost patentat in 2006 de cativa cercetatori americani insa el a fost folosit decenii la rand inainte ca metoda sa fie oficial recunoscuta. De fapt, in linii mari, procesul este acelasi ca si acela folosit la acoperirea cu inox a bilelor de rulmenti. Diferenta majora constand in modul in care sunt tratate cristalele de cuart inainte de acoperirea cu aur. Astfel, in procesul tehnic de fabricatie al Aqua Aura se folosesc si substante precum indiumul, titaniul si cuprul. Iar modul in care este tratat cuartul in cursul acestor procedee nu ajuta doar la crearea unor pietre semipretioase superbe dar expune, de asemenea, si orice imperfectiune a cristalului.

Simbolistica si Misticism

aqua auraLa nivel mistic, Aqua Aura pare sa impartaseasca atat calitatile cuartului cat si pe cele ale aurului. Astfel, primul asigura o armonizare a individului, contribuind la alinierea sistemului de chakre. In acelasi timp, cel de-al doilea ofera o energie asertiva purtatorului contribuind si la dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

Expertii in domeniu considera ca aceasta piatra contribuie foarte mult la dezvoltarea abilitatilor psihice, a capacitatilor de meditatie si vindecare mentala, intensificand procesele interne ale purtatorului.

Aqua Aura ofera canalele necesare auto explorarii interioare de la cele mai inalte cote pana in adancurile subconstientului fara ca aceasta introspectie sa afecteze balanta fragila a propriului echilibru mintal.

Proprietati vindecatoare ale cristalului de Aqua Aura

Din punct de vedere fizic, aceasta piatra semipretioasa este cunoscuta pentru abilitatea de a ajuta in problemele gatului, in bolile legate de stres si in deficientele sistemului imunitar.

Interesant este insa ca la nivel metafizic cuartul este recunoscut pentru faptul ca asigura un intens nivel de vibratii calibrat astfel incat sa activeze orice alta piatra semipretioasa din preajma dar si chackrele individului. Tocmai de aceea, pe langa alte utilizari el este extraordinar de util in eliberare pacientilor de emotiile, starile si trairile negative de care acestia sufera.

Proprietati esoterice

La nivel energetic: protejeaza de energiile negative si contribuie la acumularea celor pozitive.

Elemente specifice: Foc si Apa.

Puteri: Protectie, Vindecare.

Cei ce poarta Aqua Aura isi arata latura pozitiva si atrag asupra lor succesul si bogatia. Cristalul sustine intelepciunea esoterica pentru a elibera stresul si anxietatea inlocuindu-le cu o aura de pace si bunastare ce se rasfrange nu doar asupra individului ci si asupra celor din jur.

Bijuterii cu Aqua Aura

Poti alege bijuterii din argint cu pietre potrivite zodiei tale de pe signdesign.ro

inel cu piatra aqua aura bratara aqua aura
cercei aqua aura meadlion aqua aura

Astrologie

Piatra Aqua Aura este asociata cu Soarele si Luna fara a fi insa in mod traditional asociata cu vreo luna anume din an.

Traditional aceasta piatra este destinata zodiilor Leu, Gemeni si Capricorn.

Cum influenteaza Chackra?

Cel mai important efect pe care Aqua Aura il are in aceasta directie este cel asupra cele de-a cincea chackre (Vishuda) aflata la nivelul gatului, care imbunatateste abilitatile de comunicare a adevarului interior in timp ce are un efect de bine si relaxare asupra corpului emotional.

Aqua Aura poate fi folosita pentru a calma mania, a elibera stresul si este intr-o puternica conexiune cu elementul Apa fiind unul dintre portalele spirituale ce pot fi accesate prin intermediul emotiilor.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole