Cantece pentru copii

Iarna a sosit in zori,La fereastra ne-a pus floriA sosit cu gerul ei Cu zapada si polei. Refren:Cat de veseli suntem noi Ca ne-aduce bulgari moi!Cu zapada ne jucam Si cu bulgari aruncam. Saniuta va plecaSi pe partii va zburaClopoteii vor snaSi pe noi ne-or bucura Refren:

 

Citește mai departe...
Gainusa cea mnotataEste tare ingamfataFace-un ou la saptamanaSi se lauda o luna Refren: Cotcodac, cotcodac!Oua albe eu va facCotcodac, cotcodac!Oua pentru cozonac De atata-nfumorareFace o larma ingrozitoareDe crezi ca s-a luat la sfadaTot norodul din ograda Refren: Cotcodac, cotcodac!Veniti iute, nu mai potCotcodac, cotcodac!Ca am ostenit de tot  

 

Citește mai departe...
Gradinita mea iubitaBine Te-am gasitEsti atata de frumoasaCum nici n-am gandit   O educatoare buna Ne asteapta aiciEa ne-ndruma si ne-nvataDe cand suntem mici

 

Citește mai departe...
Glasul florilor si caciulita de ghiocel baghetefermecate.roSunt micut si frumuselsi ma cheama ghiocelEu alung iarna din tara,S-aduc dulcea primavara. Mama mea e primavara,Si ma cheama lacrimioara,Sunt sora lui ghiocel,Si mai mica decat el. Al meu nume-i busuioc,Eu va port la toti norocRaspandesc parfumul meuPana sus departe-n hau. foto: baghetefermecate.ro

 

A iesit din neaua cu capul in jos,Cu genele prinse mic si somnoros.S-a uitat la soare din al lui frunzar,Sa nu-l arda tare si-a pus ochelari! Refren: Ghiocel, GhiocelMic si somnorosAi sosit pe la noi ca un Fat Frumos. O fetita mica din nea l-a cules,Sa-i duca mamicii un dar mai ales.Fiindca primavara a sadit aiciGhioceii gingasi doar pentru mamici. Refren:

 

Citește mai departe...
Doua gaste fac galuste Doi tantari fac varzari Iar cocosul sus pe plita Invarteste o clatita Calda calda rumenita Si cand toate au fost catate Gasca lata si gusata A dat fuga la vecin S-aduca oala cu vin.

 

Citește mai departe...
galbena gutuie - cantece pentru copiiRefren:Galbena gutuie,Dulce, amaruie,Lampa la fereastra,Toata viata noastra.Cand eram copil acasaSi Craciunul asteptam,Era bucurie mare,Noi, copii ne adunam.Era bucurie mare,Noi,copii ne adunam.Refren: bisMi-a pus mama la fereastra,In odaia de la drum,O gutuie-ngalbenita,S-o pastrez pentru Ajun.O gutuie-ngalbenita,S-o pastrez pentru Ajun.Refren: bisLuxul mamei, cel mai mare,Cand copii ne adunam,Era painea de pe ...

 

Citește mai departe...
Fulg de nea,Fulg de nea,Nu zbura,Nu zbura,Stai asa,Stai asa,In palma mea. Mii de stelute stralucitoare,Unde e fulgul, unde e oare?

 

Citește mai departe...
Ce te uiti ca n-am un dinte!Mi-a cazut pe cand mancam.Mancam lacom niste simburi;Niste samburi de bostan. Il pastrez ca amintire chiar la mine-n buzunar.Nu sunt trist ca dintii pica,Imi vor creste altii iar.

 

Citește mai departe...
Drag mi-e jocul romanesc,Dar nu stiu cum sa-l pornesc, Refren:Hei! Tra-la-la-la, la,la, la, la, la, la, la, la. Ca de nu l-oi porni bine,Oi pati mare rusine.Refren: Nu te uita la cojoc,Ci te uita cum mai joc.Refren:

 

Citește mai departe...