Inainte de a te decide sa citesti aceasta carte te "avertizez" ca in aceasta carte, notiunea de ”pudoare” nu prea isi gaseste nici locul, nici sensul. Cartea este considerata de unii o Kama-Sutra moderna, ce este condimentata cu viclenii strengaresti si lipsita de tabuuri.

Margot Saint-Loup autoarea cartii 99 de fantezii pentru o viata sexuala implinita foloseste un vocabularul colorat prin care darama  o serie de tabuuri, si in timp ce o citesti iti stimuleaza imaginatia dincolo de limitele cu care esti obisnuita, iar sinceritatea in anumite pasaje este dusa pana la extrem. Asadar, daca esti o persoana pentru care ideea de fantezie sexuala este asociata cu o minte bolnava si lipsita de rusina, daca vei citi aceasta carte poate ti se va confirma ca aveti dreptate (sau poate ca te ajuta sa vezi si dincole). Asa ca mai bine cautati o alta carte pe care sa o cititi si cartea 99 de fantezii pentru o viata sexuala implinita o aruncati undeva intr-un raft din biblioteca si va continuati viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Dar, daca esti una dintre persoanele care stie sa apreciaze efectul ce il poate avea asupra partenerului o lenjerie intima sexy, purtata cum si cand trebuie, daca ai cochetat cu ideea de a va transforma dormitorul intr-o scena de film erotic (poate ai si pus in practica) si daca ai vazut acea privire surprinsa si plina de dorinta a partenerului atunci cand i-ai pronuntat cuvantul ”catuse”, atunci esti pe drumul cel bun, ai in mana cartea potrivita.

Daca nu iti este jena sau teama sa rostesti cuvinte deocheate in momentele cele mai intime, daca esti constienta de sexualitatea voastra, daca esti atrasa jocurile erotice in care fiecare interpreteaza un rol dar inca nu ai avut ocazia sa le pui in practica, si daca crezi ca femeia poate stapani tainele seductiei si ca este in puterea ei sa elibereze si sa dezvolte erotismul, sexualitatea si pasiunea in cuplu, atunci trebuie neaparat sa citesti ce spune Margot Saint-Loup in cartea 99 de fantezii pentru o viata sexuala implinita.

99 de fantezii pentru o viata sexuala implinitaCei ce au relatii mai lungi stiu ca la un moment dat pasiunea sexuala a cuplului se erodeaza si viata sexuala se banalizeaza, asa ca autoarea ne propune in in cartea 99 de fantezii pentru o viata sexuala implinita un ghid care sa ne ajute sa ne mentinem (sau chiar sa o dezvoltam) aprinsa flacara pasiunii si frenezia relatiei cu partenerul nostru. Si pentru ca stii ca atunci doresti, poti fi o maestra in arta erotismului, este timpul sa dai curs fanteziilor ce umbla de mult prin capusorul tau si sa te surprinzi pe tine insati (si mai ales pe iubitul tau) cu ceea ce putem crea cu un pic de inspiratie.

Sa nu cadem totusi in extrema prin care sa judecam cartea prea aspru, in ciuda limbajului explicit si a ofertei de a deveni zeite ale sexului. Margot Saint-Loup nu are intentia sa ne transforme in actrite deocheate si nu se asteapta sa depasim anumite limite impuse de bunul simt sau dinamica relatiei de cuplu. Nici macar nu ne propune nici sa ne transformam peste noapte in vampe nimfomane sau in femei libertine fara discernamant, ci ne ofera cateva solutii prin care ne putem imbunatati viata sexuala.

Citind aceasta carte poti dobandi o alta viziune asupra relatiilor de cuplu, si iti pune in fata ochilor mintii o paleta larga de fantezii sexuale pe care le poti pune in practica, pentru a i-ti  condimenta viata amoroasa. Premisa principala este aceea ca ne place sexul, ca ne dorim sa ne satisfacem partenerii si astfel putem contribui la intarirea relatiei si fericirea cuplului printr-o serie de joculete erotice sau strategii ce au ca scop sa mentina (sau sa creasca) interesul de ambele parti. E adevarat ca in aceasta carte, unele fantezii sunt duse la extrem, iar altele sunt de-a dreptul cuminti si inocente. Unele dintre aceste fantezii pentru a putea fi puse in practica implica o deschidere mai mare a mintii, altele se pot pune in practica sub forma unei distractii de dupa-amiaza.

Este important pentru tine sa constientizezi ca in relatia cu barbatul pe care il iubesti, nimic nu este tabu si nimic nu este interzis. Trebuie doar sa ne cunoastemmai bine reciproc, sa stim fiecare ce dorinte si ce fantezii are celalalt, sa experimentam impreuna cu el ipostaze, pozitii si fantezii mai mult sau mai putin marturisite. Si, mai esential de atat, trebuie sa avem incredere in ei si in noi si sa nu uitam nici o secunda sa fim cu adevarat femei.

Jocuri cu roluri, conversatii picante, scenarii fantasmatice, masaje de tot felul; sa refuzi doar pentru a te abandona si mai mult; sa fii sute de femei in una singura: acest ghid in 99 de mini-capitole ofera accesoriile erotice, deghizarile si piesele de lenjerie intima susceptibile sa-i faca pe iubitii vostri sa-si piarda capul. Viclenii, indrazneli si mangaieri, locuri improbabile, stimulari, pozitii inedite: toate sunt necesare pentru a atinge cea mai pura si mai innebunitoare placere.

Poti cumpara cartea 99 de fantezii pentru o viata sexuala implinita de Margot Saint-Loup de pe site-urile nemira.ro sau elefant.ro  la un pret foarte mic de sub 10 lei.

Prezentare cartii 99 de fantezii pentru o viata sexuala implinita este facuta de Andreea Sterea pentru nemira.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole