Bebelusul tau, saptamana de saptamana este o carte unica ce explica cu claritate etapele dezvoltarii si nevoile bebelusului tau, saptamana de saptamana, de la nastere pana la varsta de sase luni, este Ghidul complet de ingrijire a nou nascutului.

In cartea Bebelusul tau, saptamana de saptamana, Simone Cave, scriitor-nutritionist, si dr. Caroline Fertleman, pediatru, explica schimbarile prin care trece copilul tau in primele sase luni de viata. Fiecare capitol analizeaza dezvoltarea bebelusului tau pe parcursul unei saptamani, si este impartit in sectiuni ce trateaza probleme precum: cat timp ar trebui sa doarma ori sa planga, cat de des ar trebui sa manance si cat de multe scutece vei schimba, de regula zi de zi. Acest ghid practic da mai multa incredere tinerelor mamici, este plin de informatii esentiale si de solutii la probleme specifice, cum ar fi:

- Cum sa stii daca bebelusul tau primeste suficient lapte

- Cum sa iti dai seama cand este cazul sa duci copilul la medic

- Cum sa identifici momentele in care sugarul plange de foame si pe cele in care plange de oboseala

Cartea Ghidul complet de ingrijire a nou-nascutului. Bebelusul tau, saptamana de saptamana este singurul ghid de care ai nevoie in primele sase luni, atat de importante, din viata copilului tau.

Review-uri din reviste de specialitate

O carte minunata pentru proaspetele mamici.” Prima Baby

Aceasta carte este ceea ce de mult timp asteapta toate mamicile – formatul organizat pe saptamani face ca totul sa devina extrem de simplu.” Daily Mirror

O carte extrem de utila, pentru a fi citita cu cateva saptamani inainte de venirea pe lume a bebelusului tau.” Pregnancy and Birth

Cartea poate fi cumparata de emag.ro, okian.ro, libris.ro si elefant.ro

bebelusul tau, saptamana de saptamana

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole