Inceperea scolii are un impact deosebit pentru copil si reprezinta deschiderea catre lumea sociala, in aceste momente copilul incepe sa devina independent si responsabil. Pentru parinti apar noi provocari, iar cateva trucuri psihologice care sa ii ajute sa indrume copilul in directia potivita sunt necesare. Asa ca, volumul Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (6-9 ani) de Suzanne Vallieres poate fi exact cartea de care ai nevoie.

Editura Polirom a scos un nou volum in colectia „Psihologia copilului & Parenting" (coordonata de Georgeta Panisoara), o carte  dedicata parintilor: Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (6-9 ani) de Suzanne Vallieres, traducerea in limba romana fiind realizata de Gabriela Petrila si Paul Aneci.

Cumpara acum din librarii.

In cartea Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (6-9 ani) gasim descrise diversele aspecte din evolutia psiholofica a copilului – motivatia pentru invatatura, influenta prietenilor, efectuarea temelor, perseverenta, socializarea, timiditatea, oferind parintilor solutii pentru diversele situatii si probleme cu care se confrunta in aceasta etapa deosebit de importanta din viata intregii familii.

Din cuprinsul cartii ucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (6-9 ani):

trucuri psihologice pentru parinti- Indrumarea copilului spre independenta

- Cum va motivati copilul la scoala?

- Dificultatile la invatatura

- Stresul la copil

- Influenta prietenilor

- Este vremea temelor!

- Nu-i place de invatatoare!

- Mic ghid de disciplina

-  Deficitul de atentie si hiperactivitatea

- Copilul meu nu are prieteni!

- Tati si mami se despart!

- Familia recompusa – o adevarata provocare

Suzanne Vallieres, psiholog, autor al cartii Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (6-9 ani), lucreaza de aproape 20 de ani cu tinerii, in calitate de formator specializat si terapeut. Din 1996 activeaza in domeniul media, fiind colaborator permanent la diverse emisiuni de televiziune. Este autoarea volumelor:

Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (0-3 ani) (trad. rom., Polirom, 2009)

Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (3-6 ani) (trad. rom., Polirom, 2010).

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4