Daca in majoritatea materialelor la care au acces copiii Universul si tot ceea ce cuprinde el au fost prezentate sub forma unro simple informatii astronomice, iata ca acum cu aceasta carte poti realiza expeditii de poveste printre stele, comete, asteroizi si planete. 

Citit impreuna noua carte Hai-hui prin Univers, publicata de editura Cartea Copiilor, in care copilul poate citi si vedea o varianta a spatiului plina de imaginatie, iar informatiile sunt prezentate cu totul altfel pe intelesul copiilor si de mult umor.

Actiunea se petrece in anul 3001 cand ceea ce inca ni se pare un mister acum, a devenit la ordinea zilei iar pamantenii locuiesc si muncesc pe asteroizi.

Protagonistii expeditiei Hai-hui prin Univers – clasa doameni Holisor, o gasca de animale foarte simpatice si haioase, de-o seama cu cei mici si curiosi - strecoara de-a lungul calatoriei prin spatiu tot felul de intrebari si glume, care transforma lectia de astronomie intr-o joaca.

hai hui prin universAutobuzul lor școlar zboara prin spatiu aproape cu viteza luminii si-i poarta spre planete, sateliti sau asteroizi, ii duce in apropierea Soarelui sau a cometelor si strabate hyper-tuneluri spre alte stele.

Pregatiti-va sa vedeti fete ale planetelor pe care nu le stiati si nici macar nu vi le inchipuiati. Odata intorsi acasa veti privi Pamantul cu alti ochi.

Aflate la granița dintre cărțile de povești și benzile desenate, operele lui Mauri Kunnas sunt exact genul de cărți pe care-l visam în copilărie: format mare, generos, pagini pline de culoare, ilustrații exuberante și creative, multe informații reale și mult, mult umor.

Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor si ilustrator finlandez contemporan de literatura pentru copii. Fiecare carte a sa devine imediat bestseller, datorita modului extrem de creativ si atragator in care abordeaza subiecte de mare interes pentru copii si cu o bogata incarcatura educativa.

Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor şi ilustrator finlandez contemporan de literatură pentru copii. Fiecare carte a sa devine imediat bestseller, datorită modului extrem de creativ și atrăgător în care abordează subiecte de mare interes pentru copii și cu o bogată încărcătură educativă.

Cartea Hai-hui prin Univers poate fi cumparata de aici

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole