Cauzele multor probleme răspândite de sănătate ale copiilor pot fi explicate cu ușurință din poziția Diagnosticării karmei.

Hiperactivitatea. Când copiii nu dorm bine, sunt prea irascibili, nu ascultă - nu este rezultatul unei energii ridicate, așa cum se consideră de obicei ci, dimpotrivă - un semn al distrugerii energiei strategice. Copilul trebuie să fie învățat să iubească și să creadă în Dumnezeu, să ierte și să aibă grijă de alții - pentru acest lucru se consumă multă energie. Dacă acest lucru nu este făcut, atunci toată energia copilului se consumă pe ziua de azi și el nu poate să nu mai aibă energie pentru ziua de mâine.

Alergia. Acum mulți copii suferă de alergie. Acest lucru se datorează faptului că mamele au sădit în copiii lor un mecanism de dezicere la iubire de dragul plăcerii. Iubirea dispare, energia scade și primăvară, în loc să se vindece, copiii se îmbolnăvesc și se chinuie cu alergia. Mâncarea bogată cu aditivi de gust care provoacă pofta de mâncare are, de asemenea, un efect negativ asupra sufletului, de aceea, după consumul unei asemenea mâncări, apare adesea o alergie ca o funcție de protecție.

Masturbarea, aspirația spre droguri. Omul este construit astfel încât el trebuie să fie fericit în suflet. Noi primim această fericire din iubirea față de Dumnezeu. Însă dacă omul se dezice de iubire în folosul plăcerii, atunci iubirea pleacă din suflet pe neobservate. Apoi copilul său se simte nefericit încă din copilărie. Acestuia îi este mult mai greu să suporte orice stres, este dificil pentru el să comunice, îi este greu să se adapteze la noile condiții. Pentru toate acestea, este nevoie de iubire, dar aceasta nu există. Emoțiile negative care se acumulează pot duce la boală și moarte. Atunci copilul poate începe să se masturbeze, să fumeze, să consume droguri. Întreaga activitate a unui om mic se reduce la două tendințe: în primul rând, la căutarea plăcerilor și, în al doilea rând, la distrugerea propriului trup, destin și suflet - atunci este mai ușor să simți iubirea.

lazarev

Durerea în abdomen, probleme ale pielii, problemele cardiace. Acest lucru reprezintă manifestarea programului de autodistrugere, care a venit de la părinți. Acest program poate fi consecința atitudinii agresive a părinților copilului unul față de celălalt, intoleranța la durerea din partea omului apropiat, închinarea la el.

Părinții mai în vârstă pot avea copii bolnavi. Oamenii de știință explică acest lucru prin acumularea de erori în gene. De fapt, nu erorile se acumulează, ci supărările. La un om credincios și blând se acumulează iubirea și aspirație către Dumnezeu - și urmașii săi vor fi talentați. La un om supărăcios, ranchiunos sau mâhnit, copiii și nepoții pot fi grav bolnavi la aceeași vârstă. Dacă părinții se ocupau cu magia, ocultismul, divinația, copiii lor pot avea probleme cu psihicul, cu caracterul. Asemenea copiii tind către desfrâu, le este greu să depășeșească poftele trupești.

Problemele din zona buricului, a apendicelui, problemele cu genunchii, cu claviculele indică probleme cu copiii la un om.

sursa: Fragment din cartile lui S.N. Lazarev

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole