În plan subtil, se vede că diferitele boli au o singură sursă. Am fost foarte uimit când am aflat că principala cauză a infertilității și a oncologiei este una și aceeași.

În fața mea stă o pacientă și eu îi explic cauzele infertilității sale:

Când un om nu poate să accepte pierderea a ceva și reacționează printr-o izbucnire de agresivitate, acest fapt înseamnă că sufletul lui este atașat de anumite valori. Valorile pot fi materiale și spirituale. Primul strat al valorilor spirituale sunt relațiile. Cel de-al doilea strat – aptitudinile, intelectul, perfecțiunea. Atașamentul de acestea trezește aroganța, orgoliul.

La baza relațiilor, aptitudinilor și a intelectului se află contactul cu viitorul. Acest contact se realizează prin spiritualitate, noblețe, principii, vise, speranțe, idealuri. Atașamentul de viitor dă naștere imposibilității de a accepta eșecul speranțelor, al idealurilor, al trădărilor, al nedreptății. Omul se agață de visele și planurile sale, nu poate trăi cu ziua de azi și idealizează totul în jur. Iar întrucât lumea nu poate să fie ideală, atunci omului îi crește nemulțumirea față de aceasta. Întrucât contactul cu viitorul stă la baza relațiilor, a aptitudinilor și a intelectului, atunci atașamentul de viitor îl face gelos și mândru pe om, iar acest lucru este foarte periculos. 

Contactul cu viitorul se află de asemenea la baza unor asemenea valori, cum ar fi un destin fericit, voința și dorințele.

Dacă un om este atașat de ceva, el va pierde acest lucru. Totul, din cauza căruia ucidem iubirea, trebuie să ne fie luat. Să presupunem că un om nu poate accepta pierderea banilor, urăște și invidiază. Dacă posibilitatea de a avea bani se închide pentru el cu 50%, atunci el poate avea probleme cu banii. Dacă este închisă cu 80-90%, atunci problemele sunt garantate. Dacă banii unui om îi sunt „închiși” cu mai mult de 100%, înseamnă că el fie nu are bani, fie având bani, este bolnav și moare.

Dacă relațiile sunt „închise” cu mai mult de 100%, înseamnă că fie nu are o familie, fie aceasta este extrem de nereușită, fie totul este bine în ceea ce privește familia, însă omului îi apare o anumită boală. De exemplu: slăbirea vederii, a auzului, reumatism etc.

lazarev - cauzele infertilitatii si a cancerului

Dacă viitorul unui om este „închis” cu mai mult de 100%, în principiu, acest lucru înseamnă moarte. Cu toate acestea, el poate să trăiască și cu viitorul „închis”, dar atunci îi apar anumite boli, cum ar fi cancerul, scleroza multiplă, boala Parkinson. Acestea sunt bolile unui viitor „închis”.

Există încă o variantă. Copiii sunt viitorul nostru. Dacă unui om i se închide posibilitatea de a avea copii, atunci acesta poate să trăiască și cu un viitor „închis”.
Pentru a naște un copil sănătos, o femeie trebuie să treacă, într-o măsură sau alta, prin umilirea tuturor valorilor umane. Extraordinar de importantă este trecerea testelor legate de umilirea viitorului. Năruirea planurilor și a speranțelor, o atitudine nedreaptă din partea celor din jur, trădările, distrugerea idealurilor reprezintă un medicament prețios pentru femeia care este amenințată de infertilitate. Femeia este „zguduită” extraordinar de puternic timp de o un an și jumătate înainte de a concepe un copil. Dacă femeia nu trece testele, atunci posibilitatea de a avea un copil, și mai ales unul sănătos, i se închide acesteia.

Fragment din cartea Diagnosticarea karmei, Vol.4 S.N. Lazarev

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole