Asfixia, adică problema cu plămânii, dă dovada de lipsa bunăstării sufletului din cauza orgoliului mărit. Suprapunerea oaselor craniene reprezintă umilirea conștientului, ce indică de asemenea un orgoliul ridicat, o concentrare prea mare asupra conștientului. Fractura claviculei lipsa bunăstării urmașilor, o agresivitate subconștientă ridicată a viitorilor copii. Zdrobirea oaselor bazinului, este un semn despre copiii care pot să nu apară deloc pe lume. Zdrobirea oaselor nasului reprezintă umilirea orgoliului.

Toate aceste lucruri vorbesc despre faptul că părinții copilului, mai ales mama, avea o închinare imensă la un destin fericit și la un viitor reușit. În astfel de cazuri de obicei este prezent și sentimentul de superioritate asupra celorlalți, și frica de viitor, tristețe și spiritul de răzbunare. In plus, la toate acestea, noțiunile de putere spirituală și materială sunt percepute ca sens al vieții. Cu cât o femeie este mai frumoasă, mai inteligentă, mai spirituală, cu cât este mai dur caracterul ei, cu atât ea are mai puține șanse de a naște un copil sănătos, dacă lipsește credința în Dumnezeu.

Este vorba de faptul că în această scrisoare nu sunt comunicate unele detalii interesante care pot face lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat. Eu am vorbit cu această femeie și ea mi-a povestit că, încă din copilărie simțea că are capacități de clarviziune. Ea ghicea în cărți, și chiar cu o mare precizie. Când omul își cunoaște soarta, el nu mai are nevoie să se bazeze pe iubire și credință. Pentru el importante devin cunoștințele, posibilitatea de a-și conduce propria soartă. Ocuparea în exces cu magia, divinația, vindecarea pentru o femeie tânără, care nu a dat naștere, poate duce la o tragedie.

Dar când femeia a primit în brațe copilul bolnav care practic nu avea un viitor, atunci ea s-a reorientat intuitiv spre iubire. Disponibilitatea ei de a se jertfi, determinarea de a-și dedica toată viața copilului bolnav, lipsa fricii înaintea viitorului, toate acestea i-au deschis sufletul și au pus iubirea pe primul loc. Mama și-a tratat copilul nu numai prin acțiuni exterioare, dar, în primul rând, prin starea ei interioară. Căci tocmai starea interioară definește cât de efectivă se va dovedi a fi terapia.

lazarev - de ce se imbolnavesc copiii

Hristos spunea că omul care și-a îngropat talantul în pământ, va fi pedepsit. Talentul este o bucată de argint de o anumită greutate. Talantul de argint este un semn al muncii, al eforturilor depuse, al energiei oferite. Iubirea se transformă în energie, iar cel căruia îi este frică să consume această energie, care nu vrea să aibă grijă, să se jertfească, să învingă problemele, este pedepsit înainte de toate prin decăderea sufletului. Iar abia apoi i se năruie soarta și sănătatea.

In cele din urmă, învinge cel căruia nu-i este frică să iubească și să jertfească, cel care nu se înșeală în alegerea principalelor priorități ale vieții.

FRAGMENT DIN CARTEA "EXPERIENTA SUPRAVIETUIRII" de S.N. Lazarev - DISPONIBILA SI IN ROMANIA

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realiza...
Mai mult...

Mai multe articole