Brazi de Craciun mai mari sau mai mici, globuri si lumini pe fiecare semafor, la fiecare artera principala, pe fiecare strada mai circulata. Auzi colinde de craciun la radio, si iti incanta sufletul cu lumina sarbatorilor de craciun. Ce importanta are ca strazile acelea sunt mai pline de gropi decat insasi Groapa Marianelor, ca la fiecare groapa luata in plin cu masina socul e asa puternic incat de multe ori din inertia produsa esti izbit cu capul de plafonul masinii,

Ce conteaza toate astea? Conteaza ca s-au cheltuit jdemii de euro pe tot felul de lumini, decoratii si prostioare.

Sa nu uitam de bradul de craciun traditional din centrul orasului. Neaparat cel mai mare din tara. Fiecare oras din tara se bate pentru titulatura de orasul cu cel mai mare brad. Or fi primarii oraselor complexati de marime de se bat pentru titlul de cine il are cel mai mare? Posibil. Insa Craciunul e in esenta o sarbatoare de familie. O sarbatoare ce se petrece in sanul familiei. Dar daca nu ii poti avea alaturi pe toti cei dragi? Esti alaturi de Maricica si Gigel, dar parca ti-e dor si de Vasile. Ai vrea sa faci un gest simplu dar important, usor, ieftin si plin de insemnatate. Ce ar putea acoperi toata gama asta? O felicitare virtuala. Daca cineva drag e departe de tine de Craciunul din anul asta, nu uita de el, trimite-i o felicitare. Va veti intreba oare care site are cele mai frumoase felicitari.

Pe site veti gasi o multitudine de felicitari de Craciun, o gama extrem de variata. Felicitari de Craciun mai amuzante, mai serioase, pentru sotie, pentru iubita, pentru copii, parinti sau rude, chiar pentru prieteni si cunoscuti. Aici vei gasi tot ce iti doresti. Si ca o noutate in domeniu, vei gasi Colinde Felicitari, nu va dau mai multe detalii, intrati singuri pe site sa vedeti despre ce vorbesc, merita. Gasiti felicitari pentru zile de nastere, pentru zile de nume, pentru Mos Niculae, pentru anul nou, pentru Pasti, pentru toate sarbatorile si evenimentele posibile.

Sa vina mosul cu daruri multe la bradul vostru de craciun.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole