Mai jos sunt cateva videoclipuri cu colinde din CD-ul "Colinde din Strabuni" de Corala "Cetatea Veche", Dirijor: Psaltul Paul Antonescu

Puteti sa achizitionati acum pentru dvs. sau pentru persoanele dragi dvs. CD-ul « Colinda din Strabuni » la un pret promotional de 15 RON (TVA inclus) direct de la artisiti sunand la numerele de telefon : 0760055573 sau 0746178901/ 0751711408, sau prin e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Si-am plecat sa colindam! - Corul "Cetatea Veche" si Paul Antonescu

Sus boieri nu mai dormiti! - Corul "Cetatea Veche" si Paul Antonescu

La poarta la Stefan Voda! - Corul "Cetatea Veche" si Paul Antonescu

 

Colo colo sus pe munte! - Corul "Cetatea Veche" si Paul Antonescu

 

Marire-ntru cele'nalte! - Corul "Cetatea Veche" si Paul Antonescu

 

La doi meri si la doi peri! - Corul "Cetatea Veche" si Paul Antonescu

 

Limbile sa salte! - Corul "Cetatea Veche" si Paul Antonescu

 

Maria se preumbla! - Corul "Cetatea Veche" si Paul Antonescu

Cine este Paul Antonescu?

Ma numesc Paul Antonescu, sunt student in anul II la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti sectia Muzica Bizantina la clasa Prof. Dr. Sebastian Barbu-Bucur, ultimul an la Facultatea de Muzica « Spiru Haret » sectia pedagogie muzicala/canto clasic la clasa D-nei Cornelia Angelescu.

Dragostea pentru muzica mi-a fost insuflata de cand eram pe bancile liceului de catre o distinsa personalitate a muzicii romanesti si anume Prof. George Baicoianu, caruia ii multumesc in aceste cateva randuri, pentru tot sprijinul care mi l-a oferit atunci cand am avut nevoie.

Am initiat proiectul « Colinda din Strabuni » din dorinta de a aduce in prim plan colindele vechi romanesti care nu s-au mai cantat de mai bine de o jumatate de secol, ele fiind datate inca din a doua jumatate a secolului al XVIII –lea.

Acest proiect pentru mine este un proiect indraznet si responsabilizator in acelasi timp, dat fiind faptul ca inca nu mi-am finalizat studiile de licenta, cat si pentru faptul ca am decis sa raspund cu « prezent » la apelul ce mi-a fost facut de catre traditia valoroasa a neamului nostru romanesc.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole