Solistul si compozitorul Daniel Iordachioaie a infiintat, in luna aprilie a acestui an, Academia de Arte Frumoase ce-i poarta numele. Intr-un cadru propice studiului si intr-o atmosfera relaxanta, primii cursanti au pasit increzatori la cursurile de canto si chitara sustinute personal de cunoscutul artist.

Dupa 30 de ani de experienta in domeniul muzical, Daniel Iordachioaie a decis ca este momentul sa dezvaluie si altora din tainele cantului profesionist. Cursurile pe care le organizeaza se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 6 si 19 ani.

Pentru ca s-au inscris copii cu un real pontential artistic, iubitori de muzica, dar fara sa fi atins limita de varsta, au fost acceptati si ei. Astfel, Sarah Cambosie are doar 5 ani si este cea mai mica eleva a profesorului Iordachioaie.

“La Academia noastra, aptitudinile copiilor sunt evaluate la prima sedinta si ii inscriem la cursuri doar pe cei care au ureche muzicala si ritm. Suntem foarte sinceri cu parintii si nu vrem sa-i pacalim ca sa-si consume resursele financiare si timpul degeaba. Abia dupa ce au trecut de aceasta etapa, copiii devin cursanti ai Academiei de Arte Frumoase.

In viitorul apropiat vom initia si alte cursuri de arte, cum ar fi cele de cinematografie, arta actorului, pictura, dans. Profesori vor fi doar oameni cu experienta si cu tact pedagogic. Conditia esentiala, insa, pentru cei care predau la Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie este sa iubeasca intr-adevar copiii. Doar cu dragoste, talent, perseverenta si munca poti atinge performanta in arta.” a declarat Daniel Iordachioaie.

.Daniel Iordachioaie cu copiii

Partener media al Academiei de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie este postul de radio pentru copii si parinti, Itsy Bitsy FM.

Daniel Iordachioaie este solist vocal, compozitor, textier, regizor de film si TV.

Cand a implinit 5 ani, de ziua lui, a primit in dar o chitara. La 14 ani, deja, fondeaza impreuna cu cativa colegi de liceu trupa “Gramophon”. In 1987 devine cunoscut la nivel national odata cu participarea la Festivalul “Mamaia”. Din 1998 colaboreaza cu redactia de copii si tineret a TVR si prezinta emisiunile: "Ba da, ba nu", "Tip Top Minitop", "Prietenii lui Piticot" . Este coordonator de proiect la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” la workshop-urile pentru copii “Romeo si Julieta Junior”. In 2011 este realizator de emisiuni pentru copii la Itsy Bitsy Fm. Face dublaje pentru filme de animatie pentru copii, jurizeaza si prezinta Festivaluri pentru copii in toata tara.

Are in palmares nenumarate premii nationale si internationale, adunate in 30 de ani de experienta in domeniul muzical.

Este el insusi parinte a doi copii: Darius (12 ani) si Salma (3 ani).

Pentru informatii si inscrieri ne puteti contacta la nr.de telefon 0770438221 sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4