Ca mămică, nimic nu este mai important pentru tine decât hrănirea corectă a bebeluşului tău. Fie că este vorba de alăptare sau de hrănirea cu biberonul, noua gamă Philips AVENT Natural asigură o hrănire cât mai sănătoasă, naturală şi confortabilă, atât pentru tine, cât şi pentru cel mic.

Gama Philips AVENT Natural îţi oferă noua pompă manuală pentru sân cu design unic şi noile biberoane, din sticlă şi polipropilenă, pe grupe de vârstă. Astfel, îmbini armonios alăptarea şi hrănirea cu biberonul, pentru un început frumos pentru copilul tău. Noua pompă manuală pentru sân dispune de un design unic, care te ajută să obţii mai mult lapte fără a fi nevoie să stai aplecată. Noile biberoane Philips Avent Natural asigură o tranziţie uşoară de la alăptare la biberon, datorită tetinei cu un design asemănător cu mamelonul.

Noile biberoane din gama Philips AVENT Natural

biberon copii Philips AVENTTetinele biberoanelor Philips AVENT Natural au o formă asemănătoare mamelonului mamei. Petalele de confort ale tetinei asigură un proces flexibil şi delicat de hrănire, previn deformarea tetinei şi îl fac pe cel mic să accepte mult mai uşor tetina, să fie mai relaxat şi mai satisfăcut, adică un bebeluş fericit. În plus, tetina este prevăzută cu un sistem inovator anti-colici datorită supapei care asigură pătrunderea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului.Tetinele sunt interschimbabile, pe grupe de vârstă, în cadrul gamei Philips AVENT Natural.

Această gamă îţi pune la dispoziţie atât biberoane din polipropilenă, fără BPA (125ml, 260 ml), cât şi din sticlă (120 ml, 240 ml).

Biberoanele din sticlă sunt rezistente la fierbere şi şocuri termice. De aceea pot fi depozitate în frigider, apoi încălzite şi sterilizate fără nicio grijă. Biberoanele sunt confecţionate din sticlă borosilicică, pură (care nu a mai fost folosită anterior), provenită din Franţa. Ele sunt imprimate cu cerneală organică realizată doar din materiale naturale, pentru a asigura cea mai bună calitate şi puritate.

Noua pompă manuală pentru sân Philips Natural AVENT

pompa manuala pentru san Philips AVENT NaturalDezvoltată cu sprijinul unor specialişti în lactaţie, noua pompă manuală pentru sân Philips Avent Natural este singura pompă care îţi permite să alăptezi dintr-o poziţie relaxată, confortabilă, uşurându-ţi astfel fluxul de lapte şi eliminând probabilitatea apariţiei durerilor de spate. Diafragma din silicon moale cu pernuţe de masaj stimulează refluxul de curgere al laptelui imediat după începerea pompării, iar supapa îţi permite să reglezi intensitatea absorbţiei în funcţie de gradul tău de confort. În plus, datorită design-ului compact, pompa de sân se fixează uşor pe sân, iar mânerul său ergonomic o face să fie foarte uşor de utilizat. Nu este voluminoasă, poate fi foarte uşor depozitată şi transportată, pentru ca tu să te bucuri de beneficiile ei oriunde te-ai afla. Este deosebit de utilă imediat după naştere, atunci când ai canalele înfundate.

Produsele Philips AVENT din gama Natural sunt fabricate în Anglia. 

Preţuri produse Philips AVENT Natural

- pompă manuală pentru sân Philips Avent Natural  cu preturi intre 239 si 257 lei - vezi aici oferta

- biberon Philips Avent Natural 125 ml (polipropilenă, 0% BPA) se gaseste in magazine la un pret de aproximativ 37 lei

- biberon Philips Avent Natural 260 ml (polipropilenă, 0% BPA) la pretul de 42 lei

- biberon Philips Avent Natural 120 ml (din sticlă) la pretul de 50 lei

- biberon Philips Avent Natural 240 ml (din sticlă) la pretul de 60 lei

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole