Asociaţia M.A.M.E. împlineşte 4 ani de activitate în beneficiul copiilor bolnavi de cancer ! Găsiţi mai jos mesajul emoţionant al fondatoarei Asociaţiei, Maria Culescu. 

"Am emoţii şi sunt fericită fiindcă astăzi unul dintre copiii mei împlineşte 4 ani. DA am spus bine "unul dintre copiii mei", fiindcă în aceşti 4 ani de când s-a născut Asociaţia M.A.M.E. i-am acordat atât de multă atenţie şi i-am oferit atât de multe resurse încât cu mâna pe inima spun că a devenit cel de-al 3-lea copil al meu, pe lângă cei doi scumpi băieţi pe care îi am, Edy şi Erik.

Am înfiinţat această organizaţie din dorinţa imensă de a ajuta oamenii care luptă cu o boală gravă, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie în 2008 când am avut o răfuială cruntă cu dl. Cancer. A fost forma pe care am ales-o ca sa întorc în univers binele pe care am avut noroc să îl primesc, pentru că eu am ieşit ÎNVINGĂTOARE din această luptă.

Acum 4 ani am pornit pe un drum provocator şi plin de speranţă, care s-a dovedit în timp a fi unul corect şi plin de realizări în beneficiul bolnavilor de cancer şi alte boli grave. Am avut alături de mine în aceşti ani, oameni de calitate, cu un spirit civic extrem de dezvoltat. Am format alături de ei o echipă perseverentă şi, cel mai important, unită. Echipa M.A.M.E. înseamnă o familie. Şi le mulţumesc din suflet pentru asta, tuturor membrilor şi voluntarilor M.A.M.E.

Am avut noroc să îşi îndrepte atenţia asupra proiectelor iniţiate şi derulate de Asociaţia M.A.M.E., oameni cu suflet mare, donatori excepţionali, companii de renume cu implicare socială activă, care periodic susţin activitatea asociaţiei donând sume importante. Şi le mulţumesc din suflet pentru asta tuturor donatorilor şi sponsorilor!

Asociaţia M.A.M.E. este o organizaţie mică dar cu suflet mare, care prin tot ceea ce întreprinde îşi doreşte să aducă o şansă în plus la viaţă oamenilor cu probleme grave de sănătate şi în acelaşi timp să aducă un plus de valoare sistemului medical din România.

Asociația M.A.M.E. în cifre, dupa 4 ani de activitate în beneficiul pacienţilor cu afecţiuni grave, în special copii:
- 14 premii obţinute în domeniile sănătate, educaţie şi advocacy;
- 100 de cazuri individuale de care ne ocupăm activ;
- 500 de copii bolnavi beneficiază anual de renovarea Secţiei de Pediatrie Fundeni;
- 1.000 de liceeni beneficiari ai workshop-urilor de nutriţie şi educaţie sexuală;
- 2.000 de copii beneficiari ai atelierelor de creaţie organizate în cadrul campaniei "O oră alături de copilul tău";
- 5.000 de pacienţi beneficiază anual de aparatură medicală donată de Asociaţia M.A.M.E., Spitalului Fundeni (ecograf performant, monitoare funcţii vitale;
- aproximativ 25.000 de ore de voluntariat;
- peste 40.000 de susţinători pe Facebook (6500 pe pagina Asociaţiei şi 36600 pe "susţin Asociaţia M.A.M.E.");
- 80.000 de beneficiari ai campaniei de advocacy pentru indemnizaţia mamelor şi concediul de creștere copil;

Întamplator sau nu, astăzi este şi Ziua Mondială a Sănătăţii 

LA MULŢI ANI – Asociaţia M.A.M.E. Îţi doresc să creşti mare şi să reuşeşti mereu să aduci bucurie în sufletul celor pentru care te-ai nascut să îi ajuţi."

asociatia mame

Cu drag a ta mamă,

Maria Culescu
Fondator Asociaţia M.A.M.E.

www.asociatiamame.com
www.facebook.com/AsocMAME

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole