Pink &  Blue continua seria atelierelor de creatie pentru copii, gazduite in spatiul de poveste al concept-storului.

Sambata 23 februarie 2013, incepand cu ora 12, cei mici sunt  asteptati la un “Atelier de martisoare” sustinut de  designerii din spatele  brandului Kihi-Kiha. In cadrul  atelierului, copiii vor modela, lipi si picta martisoare pe care le vor lua apoi acasa, legate cu snur si frumos ambalate in plicurile realizate in cadrul atelierului. Urmeaza sambata , 2 martie, incepand cu ora 12, “Atelierul de pictura pe esarfe”, in care copiii vor  picta  cate o esarfa din batist de bumbac, cu imaginile preferate, folosind culori pentru materiale textiele.

Atelierele se adreseaza copiilor cu varsta peste 4 ani.

Durata atelierelor este de o ora si jumatate.

Costul este de 80 lei/copil/atelier  de martisoare si  60 lei/copil/ atelier de pictura pe esarfe,  si include toate materialele si indrumarea necesare. Pink & blue ofera cadou un voucher de reduceri la cumparaturi (15%).

Inscrierile se fac pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la numerele de telefon: 021.230.20.42, 0722 22 7429, mentionand varsta  copilului.

Locatie:  Pink&Blue, strada Putul lui Zamfir nr. 26, sector 1, Bucuresti (zona Dorobanti)

creatie martisoare

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4