Dedicăm fiecare weekend lucrului cu copiii. Fie că este atelier de bune maniere, pictură cu nisip pe sticlă sau prim-ajutor, dorim să pregătim copiii pentru ceea ce urmează în viitorul lor, printr-o educație non-formală eficientă.

De această dată, ne reunim forțele și ideile creative în cadrul unui atelier de quilling, unde vom crea felicitări hazlii și colorate pe care piticii le pot lua acasă să se bucure de ele în continuare.

Atelierul va avea loc sâmbătă, 30 martie, ora 14.00 în locația„La mine-n copac”, pe strada Lipscani nr 43. Taxa aferentă unui curs este de 25 de lei iar materialele necesare sunt asigurate de Asociația Manieres. În plus, părinții vor avea posibilitatea să achiziționeze propriul set de quilling pentru copiii lor.

Ce reprezintă quilling-ul?

Pe scurt, este arta rulării hârtiei. Mai exact, este o formă artistică ce implică folosirea unor fâșii de hârtie, diferite ca mărime (lungime și lățime), fiecare aleasă corespunzător elementului pe care dorim să îl realizăm. Acestea sunt rulate, le este dată forma dorită și apoi sunt lipite între ele pentru a crea flori, frunze, animale sau orice altceva vă trece prin minte.

arta rularii hartiei quillingEste puțin costisitoare, ușor accesibilă și odată învățate elementele de bază permite realizarea unui număr foarte mare de combinații și lucrări diverse și originale, stimulând creativitatea și simțul artistic. Atelierul reprezintă un exercițiu de concentrare, de antrenare a atenției, dar și de imaginație și dezvoltare a creativității.

Înscrierile dumneavoastră pot fi trimise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pot fi realizate la numărul de telefon 0724 095 452 - Ștefana.

Despre Asociația Manieres

Asociația Manieres a fost înființată în 2010 și are ca scop realizare de cursuri de dezvoltare personală a copiilor și tinerilor. Până în prezent am organizat cursuri de care au beneficiat peste 1500 de participanți din grădinițe, școli și licee atât din sistemul de învătământ de stat cât și privat. De asemenea realizăm în fiecare an campanii de atrângere de fonduri pentru tinerii defavorizați și cursuri de incluziune pentru copiii instituționalizați.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole