Banca de celule stem BIOGENIS a preluat intreaga activitate a FREEZLIFE, banca specializata in recoltarea de celule stem in Romania, acreditata prin ordin de ministru si autorizata de Agentia Nationala de Transplant.

Ca urmare a unei evolutii importante in piata celulelor stem din Romania, Biogenis a preluat in luna mai a acestui an toate probele si activitatea Freezlife. Este prima actiune de acest gen de pe piata romaneasca ce are ca scop cresterea nivelului de servicii oferite in domeniul bankingului de celule stem si crearea unei abordari unitare din punct de vedere medical, etic si comercial. In urma acestei actiuni, Biogenis a preluat si contractele existente ale clientilor Freezlife, oferindu-le astfel acestora intreaga experienta pe care banca o are in cei sase ani de existenta in Romania. Astfel, in curand probele clientilor si intreaga activitate a laboratorului FreezeLife vor fi mutate in laboratorul Biogenis, laborator ce are capacitate de stocare foarte mare si poate oferi servicii speciale pentru clientii existenti si viitori.

"Prin aceasta preluare Biogenis si-a dorit consolidarea pozitiei sale pe piata celulelor stem din Romania. Grupul din care facem parte are o prezenta in 14 tari, fiind specializat in banci de celule stem. Aceasta preluare este foarte importanta si datorita faptului ca Freezlife este o banca acreditata prin ordin de ministru si autorizata de Autoritatea de Transplant, respectand astfel standardele pe care grupul nostru le impune in astfel de situatii. Grupul nostru se afla in acest moment in proces de analiza  pentru preluarea si a altor banci de celule stem, atat in Europa cat si in Romania, acest proces urmand a se finaliza spre finalul anului".~ Cristian Lacraru- director de marketing si comunicare BIOGENIS, banca de celule stem

banca de celule stem

"FreezeLife si Biogenis au pornit la drum la momentul infiintarii lor, ca si banci romanesti de celule stem, urmarind sa ofere parintilor din Romania servicii accesibile la standarde occidentale. Pe masura ce piata a evoluat iar numarul bancilor de celule stem a crescut, acest fapt datorandu-se si investitiilor straine, in paralel a crescut si competitia din partea societatilor care exporta sangele de cordon in banci din strainatate, era o problema de timp pana cand o asemenea preluare avea sa se intample  pentru a creste eficienta serviciilor si a mentine preturile la un nivel accesibil. Raman increzator ca o banca de celule stem poate asigura o calitate maxima clientilor sai doar daca are un laborator propriu si este acreditata pentru aceasta activitate de catre Agentia Nationala de Transplant" - Razvan Vintilescu, director general Freezlife.

Despre BIOGENIS

BIOGENIS existenta in Romania din 2007, este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. Grupul FamiCord este prezent in 14 tari si lucreaza in 7 laboratoare de prelucrare a sangelui. Peste 140.000 de parinti au apelat la serviciile grupului.

BIOGENIS este membru fondator ARBACS (Asociatia Bancilor Acreditate de Celule Stem)

BIOGENIS este membru Cord Blood Europe

BIOGENIS este singura banca romaneasca ce poate purifica si stoca ADN la nastere

BIOGENIS este in momentul de fata singura banca romaneasca ce poate stoca atat sange integral cat si concentrat de celule stem!

BIOGENIS pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole