BIOGENIS - banca de celule stem lanseaza programul "O noua sansa" pentru familiile care au un copil bolnav si care ar putea fi tratat cu celule stem din cordonul ombilical recoltate de la frate sau sora.

1. Un copil este bolnav si ar putea fi tratat cu celule stem din cordonul ombilical?

2. Medicul transplantolog recomanda familiei sa mai faca un copil pentru a recolta celule stem?

     a. BIOGENIS face recoltare si stocare gratuita pentru acesta

Daca medicul transplantolog sugereaza parintilor care au un copil bolnav care ar putea fi tratat cu celule stem, sa mai faca un copil si sa recolteze celule stem pentru a-l trata pe cel bolnav, BIOGENIS ofera suport informational stiintific familiei si face gratuit recoltarea si stocarea de celule stem la nastere de la frate/sora.

biogenis a doua sansaSuntem in acest moment complet pregatiti pentru a putea oferi acest program deosebit de important. Acest lucru este posibil datorita multiplelor servicii lansate pana acum de catre banca noastra. Putem oferi suport informational stiintific pentru transplant (in grupul nostru activeaza un medic transplantolog cu peste 200 de transplanturi realizate pana la acest moment), recoltare gratuita dar si stocare in banca noastra din Romania. Biogenis ofera si transport gratuit al probei pentru utilizare oriunde in lume pentru detinator, rude de gradul I si II.

Intre bolile ce ar putea fi tratate cu transplant de celule stem recoltate de la frate/sora compatibil, se numara: leucemiile, forme particulare de anemie, insuficienta medulara, boli congenitale, deficite imune congenitale, sindroame preleucemie.

Despre BIOGENIS

BIOGENIS existenta in Romania din 2007, este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. Grupul FamiCord este prezent in 14 tari si lucreaza in 7 laboratoare de prelucrare a sangelui. Peste 100.000 de parinti au apelat la serviciile grupului nostru.

BIOGENIS este in acest moment singura banca romaneasca ce poate stoca atat sange integral cat si sange procesat (concentrat de celule stem)!

BIOGENIS pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro!

BIOGENIS este prima banca romaneasca de celule stem, parte a unui grup international de banci de celule stem, ce lanseaza plata online cu cardul pentru serviciile sale.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole