Știm, că tu ca părinte ești continuu preocupat de educația copilului tău, că zilnic îi atragi atenția la modul în care trebuie să se comporte în societate. Tocmai din această cauză Asociația Manieres s-a hotărât să te sprijine în demersul tău construind un atelier de Bune Maniere care să scoată în evidență utilitatea pe care acestea o au. Prin intermediul jocurilor reușim să eliminăm prejudecată copiilor că bunele maniere sunt plictisitoare și că nu au nevoie de ele.

Vine weekendul și nu știi ce activități să-i oferi copilului tău? Asociația Manieres vine cu o propunere plină de energie și creativitate - Atelierul de „Bune maniere prin educație nonformală”.

În ultimii 3 ani am predat bune maniere prin educație nonfomală la peste 1 500 de copii și astfel am descoperit că cei mici învață regulile de bune maniere mult mai ușor când sunt predate de traineri tineri prin intermediul jocurilor.

Știm, că tu ca părinte ești continuu preocupat de educația copilului tău, că zilnic îi atragi atenția la modul în care trebuie să se comporte în societate. Tocmai din această cauză Asociația Manieres s-a hotărât să te sprijine în demersul tău construind un atelier de Bune Maniere care să scoată în evidență utilitatea pe care acestea o au.

gradina cu artisti 2

Prin intermediul jocurilor reușim să eliminăm prejudecată copiilor că bunele maniere sunt plictisitoare și că nu au nevoie de ele. Mai mult ei nici nu realizează că discutăm de un set de reguli de urmat, ci percep totul ca pe un concurs pe care vor să-l câștige. În urma atelierului care se desfășoară în cadrul a cinci ședințe reușim să le inducem un comportament civilizat, pe care îl îmbrățișează cu drag.

Primul atelier în care vom aborda tema „Importanței imaginii personale” va avea loc sâmbătă, 23 martie ora 14.00 în locația „La mine-n copac”, pe strada Lipscani nr 43.

Sunt disponibile 2 ateliere în funcție de vârstă

Grupa I de la 14:00- 16:00

Grupa II de la 16:00-18:00

Taxa aferentă unui curs este de 25 de lei. Ateliere vor fi susținute de traineri care beneficiază de o vastă experiență de lucru cu copiii. Materialele necesare fiecărui curs sunt asigurate de Asociația Manieres.

Asteptăm înscrierile dumneavoastră pe mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0724 095 452 Ștefana.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole