Sfaturi de la Super Nanny la Constanta
Vrei sa te intalnesti cu Super Nanny si sa ii ceri sfaturi referitor la educatia...
Ideea care sta la baza acestui proiect a pornit tocmai din necesitatea parintilor de a “invatata” cum sa devină părinți mai eficienți și mai fericiți. A invata inseamna a cunoste, a afla, a cauta in permanenta să își cunoască mai bine copiii și să le înțeleagă mai bine nevoile acestora. Cu sfaturi si indrumari bazate pe principii științific demonstrate și întărite de practică, putem să ne creștem copiii sănătoși și fericiți.
Fiecare copil și fiecare părinte este unic în felul său, la fel este și relația dintre ei - unică, particulară, specială. Dorința firească a părintelui responsabil și conștiincios de a oferi copilului său tot ceea ce este mai bun poate, uneori, să rămână doar dorință, să nu se împlinească sau să se împlinească parțial.
“Un parinte mai bun” și-a propus să sprijine părinții să devină mai eficienți atingerea acestui obiectiv, oferindu-le metode și idei alternative de cunoastere și relaționare cu copiii și de a face fata problemelor diverse cu care se confrunta în funcție de particularitățile de vârstă ale copilului.
Ne dorim ca aceste seminarii/conferinte din cadrul proiectului sa beneficieze de o maxima calitate, astfel ne-am orientat ca trainer-ul sa impuna el insusi calitate. Beficiem in aceasta campanie de spriinul Irinei Petrea (Supernanny) cunoscuta din emisiunile televizate "Supernanny" si "Cei 7 ani de acasa", fiind trainerul activitatilor sustinute.
identificarea particularităților de vârstă ale copiilor și cerințele educaționale impuse de acestea
autoexplorarea cu maturitate a propriei copilării și a relației cu părinții pentru o mai bună înțelegere a relației cu proprii copii.
Sfaturi și sugestii utile pentru părinții care au identificat anumite probleme în educația copiilor și în relația cu aceștia.
Gradinita si adaptarea in colectivitate
Familia, dinamica relatiilor si impactul asupra sanatatii si dezvoltarii copilului
Importanta jocului pentru dezvoltarea copilului si a relatiei parinte-copil. Jocuri adecvate varstei
Particularitatile copilului prescolar
Dezvoltarea psihosexuala a copilului
Importanta jocului pentru dezvoltarea copilului. Jocuri adecvate varstei
Particularitatile copilului scolar
Clasa I. Pregatirea pentru scoala si integrarea scolara. Probleme frecvente legate de scoala.
Joaca. Calculator.
Probleme frecvente si abordari adecvate.
Cum obtinem cooperarea, nu obedient.
Disciplina, nu pedeapsa!
Tipuri specific de probleme si cine le rezolva.
Scoala Jules Verne, str Paltinis, nr 6, Brasov
Hotel Ramada, str Emil Ciorean nr 2, Sibiu
Hotel Ramada, str Emil Ciorean nr 2, Sibiu
INSCRIERILE pentru participarea la seminarii sunt obligatorii!
Ne puteti contacta la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic la numarul
0757 464 988- Cosmina Pop sau 0755 539 613-Andrada Sorca.
Seminariile/conferinta dureaza aproximativ 4 ore, sunt interactive, iar la sfarsitul prelegerii participantii ii pot adresa intrebari Irinei Petrea.
Mai multe detalii:
www.facebook.com /Un parinte mai bun
Sarcina & Nasterea |
Sanatate |
Pentru copii
|
Altele |
Copii si bebelusi
|
Cu si pentru femei |