Vara aceasta McDonald’s vine cu o surpriza pentru toti parintii si piticii. Pentru ca va fi un sezon lung si calduros, in care cei mici vor dori sa fie activi si sa se bucure de vremea calda si de joc, McDonald’s a relansat Clubul de Vara, un program educativ si distractiv in care prichindeii isi vor exersa talentele artistice, vor afla lucruri noi, se vor imprieteni cu alti copii si vor participa la ateliere de creatie si lectii de stiinte ale naturii.

In perioada 30 iun - 5 septembrie, de luni pana vineri, la Clubul de Vara de la McDonald’s, vor avea loc zilnic doua sesiuni creative, in care cei mici vor desena, picta, vor decupa si modela cu plastilina, vor invata lucruri noi si se vor imprieteni cu ceilalti.

De asemenea, toti prichindeii care vor participa la Clubul de Vara vor primi cate o diploma, iar pentru fiecare atelier la care participa vor primi si un abtibild sub forma unei insigne, care se va lipi in dreptul atelierului ca o certificare de “expert”. Astfel, cei mici vor fi motivati sa participle la activitati si sa invete lucruri noi, completandu-si totodata “colectia de insigne”.

clubul de vara McDonald

Prin urmare, daca aveti pitici dornici de distractie si activitati creative, Clubul de Vara va asteapta in fiecare zi cu urmatoarele ateliere: luni - zi dedicata prieteniei si fructelor in care cei mici vor invata sa se imprieteneasca si sa indrageasca fructele; marti -  princhindeii vor descoperi ca a invata poate fi si distractiv; miercuri -  “Ziua micilor artisti”, zi dedicate atelierelor artistice; joi - vor avea loc lectii de stiinte ale naturii, in care copiii vor descoperi lucruri interesante si nedescoperite ale naturii; vineri - va fi o zi plina de voie si bucurie in care distractia si jocurile amuzante nu vor lipsi.

Mai multe informatii pe pagina de Facebook/McDonalds.ro sau pe mcdonalds.ro sectiunea Familie.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole