Femeile gravide care doresc sǎ fie admirate pe scenǎ, în calitate de modele pentru colecțiile vestimentare adresate gravidelor, vor avea ocazia de a participa la o paradă de modă desfășurată ȋn cadrul evenimentului “Bebe Sǎnǎtos” ce va avea loc ȋn perioada 4-8 septembrie, în Parcul Sebastian din sector 5, București. De asemenea, și fetițele cu vȃrste cuprinse ȋntre 2 și 9 ani vor putea experimenta postura de model, ȋntr-o paradǎ a modei dedicată lor, în cadrul aceluiași eveniment.

Astfel, gravidele care ȋși doresc sǎ devinǎ model pentru o zi o pot  face printr-o simplǎ ȋnscriere la link-ul următor http://www.bebesanatos.ro/concursul/inscriere/ până la data de 30 august 2013, iar preselecția se va face prin alegerea celor mai haioase poze în ipostaza de gravide, trimise de viitoarele mămici.

În același ton cu parada modei pentru gravide, se va organiza și parada modei pentru fetițele care atunci când se privesc în oglindă își doresc să fie cele mai frumoase și mai admirate. Așadar, mǎmicile care doresc sǎ ȋși ȋnscrie prințesele la parada modei organizatǎ ȋn cadrul manifestării „Bebe Sǎnǎtos” o pot face accesând link-ul următor http://www.bebesanatos.ro/concursul/parada/ până la data de 30 august 2013. De data aceasta, preselecția se va realiza în funcție de cele mai frumoase poze trimise cu fetițe deghizate în ipostaza de micuțe manechine.

„Bebe Sănătos” ediția a IV-a, eveniment ce reprezintă o adevǎratǎ desfǎșurare de forțe,  www.bebesanatos.ro va aborda atât aspecte legate de educarea părinţilor pentru a-şi creşte copiii sănătos, cât şi aspecte privind starea de sănătate a copiilor şi a viitoarelor mămici. La capitolul distracție, organizatorii au pregǎtit pentru cei mici numeroase activitǎți dintre care amintim: un tȃrg de produse pentru copii, expoziții de picturǎ și modelaj cu lucrările realizate de copiii participanţi, tombole,  miniconcerte, piese de teatru, dans, face painting, balonașe modelabile, cursuri de origami și multe alte surprize.

Baloane aer Zambeste Romania

Conferințele educative, adresate părinţilor, vor fi  susținute de reputaţi medici pediatrii, ginecologi, neonatologi şi nutriționiști, alături de psihologi şi avocaţi. Cel mai important aspect al manifestării este acela că pǎrinții și viitorii părinți pot afla din surse sigure, care sunt cele mai bune  metode de creștere și ȋngrijire a copiilor ȋn primii 3 ani de viațǎ.

„Bebe Sănătos” îşi propune să ofere cele mai pertinente şi eficiente soluţii pentru problemele cu care se confruntă orice părinte în societatea actuală, ȋn alegerea sa de a crește  un copil într-o manieră sănătoasă: alegerea celei mai bune metode de naştere, evoluţia sarcinii, alimentația copilului în primii ani de viață,  interpretarea limbajului non-verbal al micuților, prevenirea şi tratamentul eficient al bolilor copilăriei, informarea în legătură cu aspecte ce țin de psihologia copilului, dar si aspecte legale ce ţin de drepturile copiilor şi ale părinţilor. Nu ȋn utimul rȃnd, specialiștii vor discuta și despre mediul familial  și cum poate acesta influenţa deciziv dezvoltarea copilului.

Vă invităm să aflaţi mai multe informaţii pe site-ul dedicat evenimentului, www.bebesanatos.ro și pe pagina de Facebook Bebe Sănătos, https://www.facebook.com/pages/Bebe-Sanatos/195448577221522.

Cea de-a patra ediție “Bebe Sǎnǎtos”, stǎ sub tema “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai bunǎ stare de sǎnǎtate pe care o poate atinge!”, iar evenimentul este organizat de Direcția Generalǎ de Asistențǎ Socialǎ și Protecția Copilului, Sector 5, ȋn parteneriat cu Sǎnǎtatea Media Group.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole