• Chiar dacă ne întoarcem la școală, joaca trebuie să rămână o prioritate pentru copii
  • Noriel prezintă oferta sa Back to School, cu jocuri educative și rechizite haioase pentru a transforma întoarcerea la școală într-un eveniment mult dorit

15 septembrie este o dată cu puternice emoții atât de partea copiilor, cât și de partea părinților. De aceea părinții trebuie pregătească un moment frumos, așteptat cu nerăbdare, în care copiii se bucură din nou de colegi, iar părinții de puțin mai mult timp pentru ei. Iar școala nu trebuie să însemne numai teme, ci și joacă!

Noriel întâmpină noul an școlar alături de copii și părinți cu reduceri de până la 50% la seturi de rechizite cu personajele preferate ale copiilor și oferte pentru jocurile lor cele mai populare ghiozdane Spiderman, Barbie, Cars complet echipate sau personajele Disney consacrate precum Mickey Mouse, Sophie, Cenușăreasa sau Violeta, penare, carioci, cretă și creioane dintre cele mai colorate le pot da copiilor un motiv în plus pentru a așteptă cu nerăbdare prima zi de școală.  

Ghiozdane fetita Noriel

Jocul – cea mai eficientă formă de învățare

Învățarea prin joacă este una din cele mai eficiente metode de învățare și una dintre cele mai vechi implementate. Învățarea prin joacă ajută la dezvoltarea unei memorii de lungă durată datorită mișcărilor repetitive, provocărilor ridicate și dezvoltă gândirea logică. Copiii sunt absorbiți de ceea ce fac și, din plăcere, aleg să exploreze și să descopere noi lucruri, ceea ce le dezvoltă totodată și abilitățile de gândire și limbajul folosit.

Iar cum utilul și plăcutul lucrează mai bine împreună, Noriel a dezvoltat câteva linii speciale de jocuri pentru copii care să le dezvolte creativitatea, limbajul, gândirea logică și chiar exercițiul cu cifrele și literele. Plastelino, pentru copiii talentați sau care au nevoie să își finiseze îndemânarea, îi provoacă pe cei mici să inventeze deserturi, flori și chiar animăluțe sau frizuri cât mai colorate cu ajutorul plastilinei colorate. Iar pentru operele mai dezvoltate, vaze din porțelan, olăritul sau pictura cu unelte inedite, colecția de jucării Micul Artist îi provoacă pe copii să îți dezvolte creativitatea și simțul estetic, chiar împreună cu părinții.

Jocurile vedetă de construcție a cuvintelor și de strategii de luptă, Literix și Matematix, îi vor cuceri deopotrivă pe cei mici și pe cei mari, angrenându-i pentru o bună perioadă de timp în competiție.

Părinții și copiii trebuie să treacă prin prima zi de școală împreună. Și, la fel ca în orice joc, imboldul părinților în noul an îi va face pe cei mici mai încrezători să descopere lumea pe cont propriu.

 ghiozdane Noriel pentru baieti

Despre Noriel

Compania Noriel a fost înființată în 1993 de către soții Mirela și George Constantinescu, de profesie ingineri. Compania a început prin a produce jocurile bine-cunoscute ca "Nu te supăra, frate", "Comoara lui Piticot" sau "Păcălici" în diverse secții din București, iar în 1999 a înființat propriul centru de producție în Prahova. Astăzi compania are  o linie bogată și variată de produse proprii, care include jocurile românești deja celebre, plușuri și jocuri educative precum Plastelino sau Micul Artist.

Grupul Noriel este condus astăzi Cristian Constantinescu, în acționariatul grupului fiind șicompaniaAxxess Capital (ce administrează fondurile de investiții RAEF și BAF). În prezent, Grupul Noriel includecompaniileNoriel Impex (distribuitor de jucării), Toys and Games Industry (fabrica de jucării de la Prahova), Intertoy Zone (divizia de retail fizic și online). Cu o rețea de 43 de magazine în 25 de orașe, Noriel este liderul pieței de retail de jucării din România. 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole