În perioada 05.11.2012 - 30.11.2012, AIESEC București a organizat cea de-a doua ediție a proiectului educațional Culture.Shop. Cei patru tineri din Brazilia, Germania, Chile și Ucraina au prezentat subiecte despre cultură, gastronomie, artă, film, limbă și limbaj urmărind crearea, în rândul studenților români, a unei noi perspective asupra diversității culturale.

Timp de 4 săptămâni, studenții s-au bucurat să afle despre noi obiceiuri și tradiții, au simțit gustul mâncării din două țări europene și două țări din America Latină și au vizionat filme produse în țările mai sus menționate. Cel mai important aspect pe care acest proiect l-a adus participanților săi este prietenia legată cu studenții străini, prietenie formată din dorința de a cunoaște și cea de a împărtăși cu mândrie despre țară.

La Ceremonia de Închidere de joi, 29 noiembrie 2012 au participat studenții înscriși, trainerii internaționali, echipa de organizare a proiectului și echipa Grafton Recruitment ce a susținut un training despre pașii ce trebuie urmați înainte de un interviu pentru un job.

culture shop aiesec

Mulțumim partenerilor noștri care ne-au susținut în realizarea proiectului și au înțeles cât de important este să învățăm prin cunoașterea de noi culturi: Grafton Recruitment, Restaurant La Piazzetta, Hotel Tranzzit, Hotel Răzvan, Euro-Lingua, Institutul Cervantes, Ambasada Republicii Federative Brazilia la București, Centrul Cultural European al sectorului 6, Casa de Cultură Friedrich Schiller, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Centrul Cultural Rus, Romanian – American Foundation și National Geographic România.

AIESEC este o asociație globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de tineri sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. AIESEC este prezentă în peste 1100 de universități, 113 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi. AIESEC oferă acestora diferite oportunități pentru o experiență unică prin programul de Internship-uri Internaționale sau prin poziția de leadership. 

 

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati ...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...

Mai multe articole