Ca parinte, ti-ai dori sa vezi si sa traiesti fiecare clipa alaturi de copilul tau. Insa, pentru a-i oferi micutului confortul si cele necesare unei cresteri si dezvoltari armonioase si frumoase, suntem nevoiti sa petrecem tot mai mult timp departe de el. Astfel, riscam sa pierdem multe dintre momentele frumoase si importante din cresterea lui sau sa nu putem sa il linistim atunci cand plange. Dar daca am avea un partener de incredere care sa ne ajute sa fim langa puiul nostrum chiar si atunci cand suntem departe?

Camerele de supraveghere dLink EyeOn Baby Monitor au fost special concepute pentru a fi cat mai prietenoase si usor de utilizat si sa faca posibila o comunicare continua intre copil si parinti chiar si atunci cand acestia sunt la distante mari unul de celalalt. Te poti conecta la camera atat de la birou, prin setup-ul securizat mydlink, sau de pe telefonul mobil cu conexiune 3G sau 4G.

Avand caracteristici tehnice avansate, camerele dlink EyeOn Baby Monitor te ajuta sa ai grija de copilul tau chiar si de la distanta: senzorii de miscare, sunet si temperatura iti ofera in orice clipa informatii in timp real despre starea copilului. Dlink EyeOn Baby Monitor iti poate trimite notificari ori de cate ori bebelusul este agitat, plange sau temperatura din camera sa este prea ridicata sau scazuta.

Pentru a fi sigur ca nu ratezi nici un moment din ziua copilului tau, poti seta camera sa iti inregistreze filmulete sau sa faca fotografii pe care sa le salveze pe dispozitivul ales de tine pentru a le viziona mai tarziu sau pentru a le arhiva.

Dlink EyeOn Baby Monitor

Datorita sistemului audio incorporat ai posibilitatea nu doar de a-l auzi pe copil, ci si de a comunica cu el. Il poti linisti daca plange, ii poti spune o poveste sau puteti doar sa va tineti companie in pauza de pranz.
Utilizarea dispozitivelor dLink EyeOn Baby Monitor este una foarte facila. Tot ce ai nevoie este aplicatia mydlink Baby disponibila pentru iPhone, iPad si Android, iar aceasta te va ajuta sa descoperi toate functiile de care sa te bucuri.

Fii alaturi de copilul intr-o clipa indiferent de distanta care va desparte! Poti achizitiona camerele DLink EyeOn Baby Monitor aici.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4