Într-o societate efervescentă, plină de culoare și energie, Asociația Manieres te invită sâmbătă, 17 martie, începând cu ora 14.00 la Cursul de Pictură cu Nisip pe Sticlă pentru Copii, pe strada Lipscani, nr 43 - “La mine-n copac”.

Atelierul face parte dintr-un modul de cinci cursuri destinate dezvoltării personale a copiilor prin artă și educație non formală ce se vor desfășura în fiecare sâmbătă.

Pictura pe sticlă facilitează exprimarea emoțiilor copilului și dezvoltă numeroase abilități precum creativitatea, atenția distributivă și o bună coordonare motorie.

Temele abordate in timpul celorlalte ateliere sunt:

1. Bunele manière in societate (24 martie)

2. Quilling (6 aprilie)

3. Atelier de supraviețurie (13 aprilie)

4. Copil în siguranță (20 aprilie)

curs pictura cu nisip

Taxa aferentă unui curs este de 25 de lei. In cazul în care doriți să vă înscrieți copilul la mai mult de două ateliere veți beneficia de o reducere de 25%.

Atelierele vor fi susținute de traineri care beneficiază de o vastă experiență de lucru cu copiii.

Materialele necesare fiecărui curs sunt asigurate de Asociația Manieres.

Asteptăm înscrierile dumneavoastră pe mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0724 095 452.

Asociația Manieres a fost înființată în 2010 și are ca scop realizarea unor cursuri de dezvoltare personală a copiilor și tinerilor. Până în prezent am organizat cursuri de care au beneficiat peste 1500 de participanți din grădinițe, școli și licee, atât din sistemul de învătământ de stat, cât și privat. De asemenea, realizăm în fiecare an campanii de strângere de fonduri pentru tinerii defavorizați și cursuri de incluziune pentru copiii instituționalizați.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole