Deschiderea Scolii de Vara Boem Club a fost sarbatorita sambata,  21 iunie 2014, la Teatrul Act din Bucuresti prin intermediul a 2 concerte in cadrul carora au cantat la pian, chitara, vioara, saxofon, clarinet sau cu vocea,  peste 130 de interpreti cu varste cuprinse intre 3 si 50 de ani si au participat peste 500 de invitati.

Cele doua concerte – Gala Excelentei in muzica si „Muzicieni in devenire” – au marcat incheierea anului scolar si inceperea cursurilor de muzica ale Scolii de Vara Boem Club.

In cadrul primei editii a Galei Excelentei in Muzica au fost premiati cu diplome si trofee cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate exceptionale la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014. In prima jumatate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Clubau obtinut  peste 50 de premii la 11 concursuri de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.

Copiii au primit si premii constand in tabere de vara, vouchere discount la achizitionarea de instrumente si accesorii  muzicale, carti cu jocuri, atlase, soft-uri educationale, abonamente la cursuri sportive, articole cu design muzical de la urmatorii Parteneri ai evenimentului: Progressive Sports, Music and More, Editura All, Piticlic, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Book Land.

Profesori din cadrul Scolii de Muzica Boem Club au interpretat piese dintr-un repertoriu complex la pian si vioara, cover-uri si duete cu vocea sau au prezentat momente de improvizatie de inspiratie Jazz la pian, chitara si cu vocea. 

Scoala de vara Boem Club 2014

„Am marcat deschiderea Scolii de Vara Boem Club prin Gala Excelentei in Muzica, o festivitate, speram noi, de bun augur pentru proaspetii inscrisi la cursurile Scolii de Vara din acest an, care sa ii incurajeze sa investeasca timp si efort in educatia lor muzicala pentru a ajunge sa cante cat mai curand ca premiantii din Gala. Vom organiza aceasta festivitate de premiere anual, pentru tinerele talente care ne-au ales ca alternativa educationala pentru lectiile de muzica. Prin intermediul numeroaselor premii castigate de catre copii la concursuri este recunoscuta si apreciata calitatea cursurilor noastre de muzica”,a declarat Claudia ATANASOAE, Director Boem Club.

Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii desfasurand Programul Scolii de Vara Boem Club (22 Iunie – 15 Septembrie 2014). Școala de Vara Boem Club este un program educational special conceput care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole