Anuntam cu drag lansarea proiectului “Parinti Autentici”, care va avea loc sambata, 23 februarie, intre orele 16:00 - 19:00, la Libraria Bastilia, Piata Romana, nr. 5. Prin proiectul “Parinti Autentici” ne adresam atat cuplurilor care isi doresc un copil, cat si celor care asteapta sau au deja copii.

Viziunea noastra este sa traim intr-o lume in care copiii gasesc alaturi de parintii lor un spatiu unde le este respectata si apreciata unicitatea lor.

Un spatiu sustinut de iubire, sinceritate, prezenta si evolutie continua. Un spatiu unde ei (copiii) pot creste armonios, in siguranta si autenticitate.
Misiunea pe care ne-o asumam este aceea de a crea cea mai mare comunitate dedicata cresterii constiente a copiilor din Romania.

Vom aduce contributie parintilor care fac parte din comunitatea noastra atat online, prin site-ul www.parintiautentici.ro, cat si prin numeroase evenimente offline.
Primele proiecte marca “Parinti autentici”, care vor fi anuntate si prezentate in cadrul lansarii sunt:

1. Intalnirile bilunare. Un spatiu unde parintii “resursa” (cei care au trecut, constient, prin experienta de a fi parinte) sa poata sustine evolutia armonioasa a noi si noi generatii de parinti constienti. Un spatiu de invatare si evolutie informala, bazat pe incredere, deschidere, colaborare si evolutie continua.

2. Emisiunea “Parinti autentici”, Radio Lynx. Mihail Musat, fondatorul proiectului, va fi moderatorul unei emisiuni saptamanale. Invitatii emisiunii vor fi parinti constienti, sau nume emblematice in domeniul cresterii constiente a copilului din Romania sau alte tari.

3. Conferinta bianuala. Pe parcursul a trei zile vom organiza workshop-uri si intalniri informale pentru a ii sustine pe cei preocupati de dezvoltarea lor ca parinte si ca om. 

Pe langa prezentarea proiectelor, in cadrul lansarii vei cunoaste parinti care vor vorbi despre drumul lor pana la a fi parinti constienti, si despre contributia lor in comunitatea Parinti autentici. Vom organiza cateva jocuri distractive si relaxante si vom bea un ceai.

Pe scurt, vei face cunostinta cu noi si cu atmosfera din cadrul comunitatii.

Intrarea este gratuita, pe baza de inscriere. Inscrierile se fac aici:

Calendarul complet de evenimente Parinti autentici, aici: https://www.facebook.com/groups/parinticonstienti/events/

Parinti-Autentici

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole