Pretentiile culinare ale copiilor sunt adesea cele mai mari probleme cu care se confrunta parintii. Pentru ca cei mici sa se dezvolte armonios, este important ca ceea ce le punem in farfurie sa fie consumat intr-o atmosfera prietenoasa. De cele mai multe ori, toate strategiile la care parintii recurg pentru a-i face pe mofturosi sa manance nu sunt valabile si atunci cand copiii iau masa in oras.

Atunci cand ies in oras sa manance, copiii parca devin si mai pretentiosi si intorc nasucul la vederea alimentelor pe care consuma de obicei acasa.

Ziua fructelor la McDonald´sTotusi, aceste probleme cu care se confrunta parintii zi de zi nu sunt chiar atat de greu de rezolvat pe cat par. Ca si adulti, stim cat de important este sa furnizam organismului toti nutrientii de care are nevoie si nu putem admite ca cei mici sa refuze la masa tocmai alimentele cele mai bogate in vitamine. Fructele sunt alimente ce nu trebuie sa lipseasca din meniul unui copil. Ele furnizeaza energie prin bogatia de vitamine pe care o ofera organismului, mai mult decat oricare alte alimente.

De aceea, McDonald's, din grija pe care o are pentru micii mofturosi, incepand cu luna mai, in prima zi de luni din luna, ofera tuturor piticilor felii de mar gratis la fiecare meniu Happy Meal cumparat. Copiii pot alege insa sa manance Feliile de mar la fiecare meniu Happy Meal, nu doar in zilele de luni.

Happy Meal contine un Hamburger/Cheeseburger/McToast/ 4 Nuggets + la alegere cartofi prajiţi, o portie de felii de mar sau salata Prichindel. In plus, cei mici pot alege apa, suc de portocale sau suc de mere, pentru o hidratare optima.

In felul acesta, McDonald's doreste sa le vina in ajutor parintilor care se confrunta zi de zi cu refuzul copiilor de a consuma fructe. Astfel, luni, 1 septembrie 2014, McDonald's va invita din nou la “Ziua fructelor la McDonald’s” , sarbatorita in fiecare zi de luni a fiecarei luni. Cu aceasta ocazie, McDonald's doreste sa-i incurajeze pe piticii mofturosi sa-si formeze un regim alimentar echilibrat, inveselindu-le meniul din care sa descopere nu numai jucariile, ci si gustul dulce si savuros al feliilor de mar, oferite din partea casei la fiecare Happy Meal cumparat.

Pentru copii, totul este o joaca, iar noi, parintii, pentru a-i ajuta sa traiasca sanatos si sa fie plini de energie in fiecare zi, avem datoria de a le construi mese bogate, diversificate si neaparat distractive. Prin urmare, sunteti asteptati la McDonald's, pentru ca numai aici prichindeii vor gasi tot ce au nevoie pentru a se bucura de un meniu echilibrat si gustos.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole