In calitate de parinti, stim ca una dintre provocarile zilnice este aceea de a ne convinge copiii sa manance fructe si legume. Bogate in vitamine, minerale şi fibre, acestea asigura necesarul de nutrienti si energie pentru micuti, fiind esentiale pentru o alimentatie echilibrata.

Pentru a-i convinge pe micii mofturosi sa manance fructele si legumele din farfurie putem recurge la mai multe trucuri. In primul rand, copiilor le plac povestile. Asadar, o solutie ar fi sa le oferim masa intr-un mediu relaxant, prietenos, plin de jocuri si distractie.

O alta solutie ar putea fi sa personificam fructele si sa ii spunem micutului povesti amuzante despre ele. Asadar, important este, pana la urma, felul in care noi le transmitem principiile unei alimentatii echilibrate.
Avand in vedere ca mofturile celor mici la masa reprezinta o problema cu care se confrunta parintii, McDonald’s vine in ajutorul acestora si adauga in calendarul copiilor o noua sarbatoare, “Ziua Fructelor”. In acest mod, McDonald’s ii incuranjeaza pe copii sa-si formeze un regim alimentar echilibrat.

mcdonalds ziua fructelor

Ziua Fructelor” este sarbatorita in prima zi de luni a fiecarei luni, cand McDonald’s ofera felii de mar gratuit la achizitionarea unui meniu Happy Meal. Astfel, luni, 2 martie 2015, McDonald’s va invita din nou la “Ziua Fructelor”. Mai mult decat atat, copiii pot alege oricand feliile de mar la orice meniu Happy Meal.

Meniul Happy Meal contine un Hamburger/ Cheeseburger/ McToast/ 4 Nuggets plus, la alegere, cartofi prajiţi, o portie de felii de mar sau salata Prichindel. In plus, cei mici pot alege apa, suc de portocale sau suc de mere, pentru o hidratare optima.

McDonald’s este locul in care povestile prind viata, iar feliile de mar vesele completeaza mesele celor mici. Prin urmare, la McDonald’s, copiii nu vor descoperi doar jucariile, ci si gustul dulce al feliilor de fructe, oferite din partea casei la fiecare Happy Meal cumparat in prima zi de luni din fiecare luna.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole