De Paste in aproape toate familiile masa de paste este incarcata cu multe mancaruri traditionale, iar tentatia de a manca mai mult decat avem nevoie ne da tarcoale in fiecare zi de sarbatoare, iar un astfel de ospăţ iti poate da peste cap orice dieta si dezechilibra organismul.

Daca de Paste ai facut excese culinare, CaliVita are solutia pentru readucerea greutatii corporale la parametri obisnuiti!

La Calivita gasesti un ajutor de nadejde in eliminarea kilogramelor adunate dupa ospatul de sarbatori – avem un pachet croit special pentru silueta ta:

În săptămâna 13.04 – 19.04.2015,primesti cadou 25 % REDUCERE la suplimentului alimentar Xshape, daca il comanzi simultan cu MagneZi B6!

 XShape magnezi b6

De ce am ales Xshape şi MagneZi B6?

Xshape are in compozitie un complex de aminoacizi cu rol dovedit in reducerea greutăţii, in acelasi timp ajutand si in metabolizarea carhohidraţilor, proteinelor şi grăsimilor. Cu Xshape este mai usor sa dobandesti un corp mai suplu, mai sănătos şi mai ferm;

MagneZi B6 este un sumpliment indicat atat sportivilor cat si persoanelor ce sunt supuse unui efort fizic intens asigurand un aport de energie optim;

Combinand cele doua suplimente Calivita cu o alimentatie sanatoasa si exerciţii fizice regulate, vor actiona eficient in misiunea de reducere a greutatii corporale .

In concluzie, pentru a fi in forma maxima dupa sarbatori trebuie sa iei masurile corecte! Cumpără pachetul Xshape + MagneZI B6 pentru a avea grijă de silueta ta.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole