AIESEC Bucureşti lansează cea de-a 3-a ediţie a proiectului Stepping Stones World Tour, dedicat elevilor din clasele V-VII. Proiectul axat pe educaţie non-formală şi multiculturalitate se va desfăşura în Bucureşti, între 25 iunie şi 14 iulie, cu ajutorul a şase tineri din ţări precum Malaysia, China, Egipt, Kazahstan.

Stepping Stones World Tour este un proiect marca AIESEC, desfăşurat în limba engleză, în cadrul căruia participanţii vor interacţiona cu studenţii internaţionali ce aduc un plus de valorare sesiunilor prin caracteristica culturală. Scopul principal al proiectului este dezvoltarea copiilor prin abordarea unor teme precum oratoria, organizarea eficace a timpului, eficientizarea lucrului în echipă, toleranţa faţă de diversitatea culturală.

Ceremonia de deschidere va avea loc în data de 25 iunie şi va fi urmată de trei zile de sesiuni, într-un program intens de 6 ore zilnic, cu pauza de masă. În a patra zi, participanţii vor fi premiaţi în cadrul unei ceremonii de închidere. Aceeaşi structură va fi reluată zilele 10-13 iulie cu o a doua serie de elevi; organizare ce permite participanţilor să-şi aleagă perioada preferată. În ediţiile trecute, peste 250 de elevi din şcolile bucureştene s-au bucurat de beneficiile acestui proiect, continuitatea lui fiind posibilă datorită sprijinului şi satisfacţiei unanime a participanţilor, părinţilor şi a profesorilor.

Înscrierile se fac la adresa www.aiesecbucharest.ro accesând coloana Stepping Stones, începând cu data de 2 iunie, locurile sunt limitate.

stepping-aiesec

AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, fiind prezentă în 110 ţări şi teritorii, cu o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare integrată bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilităţi de schimb de experienţă internaţională, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. În urmă cu 21 de ani, AIESEC a început activitatea în România, activând în prezent în 15 oraşe.

Andreea Anca Furnea
tel: 0727251685
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole