AIESEC România, parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, organizează în perioada 22-25 Noiembrie, la Amara, Hotel Lebăda, cea mai mare conferinţă de leadership pentru tineri: Romanian Youth Leadership Forum.

Romanian Youth Leadership Forum, cu o tradiţie de 20 de ani, reuneşte şi în această ediţie peste 400 de tineri din 14 orașe ale României, al căror țel comun se traduce printr-o dorință continuă de învățare și perseverență. Baza pe care a luat naștere această conferință se construiește din două noțiuni elementare: leadership și networking.

Agenda celor patru zile de conferință conţine sesiuni structurate astfel: Inspire Leadership, Youth to Business, precum şi o Gală de premiere pentru cele mai performante entităţi. Conferința se bucură de prezența unor speakeri cunoscuţi atât în mediul de business cât şi în antreprenoriat, dintre care menţionăm:

  • Philippe Guillouet - Manager General Hilti Romania;
  • Mihaela Hoffman - Manager Consumer Activation Coca-Cola HBC;
  • DE VARREUX Thierry- Director Executiv DPO BRD Romania;

De asemenea ne bucurăm de prezenţa unor traineri profesionişti precum:

  • Petruş Stuparu - Consultant Trend Consult România;
  • Ştefan Pălărie - Alumnus AIESEC România, Preşedinte al  asociaţiei “Şcoala de Valori”;
  • Alexandru Buşilă - Trainer şi consultant HPDI România.

Succesul acestei conferinţe se datorează susţinerii mediului corporate românesc prin partenerii: Accenture, Coca-Cola, Hilti, Decathlon, BRD, Nescafe, Intersnack, Vifon, MPG, Danone, Vel Pitar.

Leadership

Pentru mai multe detalii și informații puteți accesa site-ul sau pagina de Facebook Romanian Youth Leadership Forum.

Despre AIESEC România

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 110 țări și teritorii și având o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de internship, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 14 orașe.

Veronica Păniță, AIESEC București - PR

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.aiesecbucharest.ro

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati ...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...

Mai multe articole