Mark's Organics este un atelier ce reuneste oameni talentati, cu un bun gust desavarsit si o imaginatie debordanta!

Producem articole de imbracaminte si accesorii pentru copii, hand-made, unicat, confectionate din materiale 100% naturale, ce nu irita pielea.

“Eco-fashion” sau altfel spus, hainele facute din materiale naturale, organice, castiga din ce in ce mai mult teren pe piata internationala, dar si in Romania!

Ce inseamna haine organice?

Sunt acele articole de imbracaminte confectionate dupa anumite standarde, ce nu contin substante toxice sau pesticide. Din acest motiv sunt foarte prietenoase cu pielea noastra si totodata, Planeta este protejata deoarece culturile de organic respecta standardele ecologice.

Viziunea noastra este sa facem o diferenta in industria textila, si anume sa subliniem importanta folosirii acestor tipuri de materiale in special pentru copii dumneavoastra dar si din prisma mediului inconjurator. Calitate, durabilitate si accesibilitate sunt cuvintele cheie dupa care Mark’s Organics se ghideaza in coordonarea activitatii zilnice.

Consideram ca avem o responsabilitate fata de mediul inconjurator, si de asemenea, fata de parintii, copii si bebelusii ce aleg sa cumpere sau sa poarte Marks’s Organics. Ne dorim sa indeplinim cele mai inalte standarde,  sa satisfacem cele mai sofisticate cerinte, toate acestea cu un respect constant pentru mediu.

Filosofia noastra se bazeaza pe cateva principii clare si sanatoase: inovatie, tehnologie si design, munca in echipa, onestitate si respect.

Mark’s Organics ofera produse 100% naturale, inspirate din ultimele trenduri ce aduc un suflu nou pe piata din Romania!

Mark’s Organics

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4