Nimeni nu s-a nascut parinte. Si, dincolo de instinctele materne, respectiv paterne, pe care descoperim ca le avem odata ce am devenit parinti, exista anumite abilitati pe care trebuie sa le invatam pentru a putea raspunde cat mai bine necesitatilor de dezvoltare ale copilului nostru.

Cu siguranta, au fost (si vor mai fi) momente  in care ne-am simtit depasiti de situatie si ne-am intrebat cum fac fata alti parinti sau cum ar fi cel mai bine sa procedam. Aparitia unor astfel de framantari interioare nu inseamna ca nu suntem un parinte bun. Dimpotriva, faptul ca ne documentam, cercetam, intrebam alti parinti sau specialisti in domeniu inseamna exact opusul: suntem niste parinti foarte buni care isi doresc sa devina parintii perfecti, de care are nevoie copilul nostru pentru a deveni un adult frumos, asa cum de altfel ne si dorim.

Tocmai de aceea, ne dorim sa ne alaturam cautarilor dvs. si incercarilor de a gasi raspunsurile adecvate, propunandu-va sa participati la un atelier de parenting. Veti avea ocazia ca, alaturi de alti parinti si sub indrumarea unui psiholog specializat in consiliere parentala si de familie, sa descoperiti propriul stil parental, temperamentul copilului dvs. si cum influenteaza familia comportamentul celui mic.

Timp de aproape 2 ore veti avea sansa sa invatati din experienta altor parinti cu copii de varsta apropiata copilului dvs. si sa obtineti raspunsuri si solutii avizate de la un specialist - psihologul Livia Popescu, psihoterapeut, consilier psihologic, psiholog clinician si trainer grupuri dezvoltare personala, cu experienta in parenting, comunicare in familie si imbunatatirea relatiei parinte-copil.

Si nu trebuie sa va faceti griji pentru cei mici. Pentru ei, am pregatit un atelier de inventat povesti, in cadrul caruia copiii vor fi incurajati sa dea frau imaginatiei si sa exprime liber cele mai nastrusnice ganduri, intregul grup participand astfel la crearea unei povesti unice. Apoi, urmand aceeasi tema, cei mici isi vor testa si indemanarea, prin activitati de creativitate potrivite varstei lor – descoperirea unei forme unind mai multe puncte sau lipind diferite materiale.

Activitatea dedicata copiilor va fi coordonata de Claudia Groza, profesor si autor de povesti si povestiri pentru copii, creatoarea povestii “Tobias, elefantelul colorat” si coordonatoarea recentului Atelier de poveste de la MiniMe, organizat in jurul povestii elefantelului Tobias.

meseria de parinte

Cele doua ateliere se vor desfasura in paralel, in 2 sali alaturate.

Costul Atelierului de familie este: 93 lei – familie 1 parinte + 1 copil; 117 lei – familie 2 parinti + 1 copil; 113 lei – familie 1 parinte + 2 copii; 138 lei – familie 2 parinti + 2 copii

Atelierul de familie are loc la sediul Fundatiei Nadia Comaneci – Centrul MiniMe din Calea Grivitei nr. 150, Bucuresti – zona Gara de Nord.

Inscrieri: 0741 199 600 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole