Moş Crăciun te invită la Expo Crăciunul Verde, la Hanul lui Manuc, pe 22-23 decembrie 2012! Intrarea liberă!

Dragii Moşului,

Pentru că doresc să fiţi mereu sănătoşi şi fericiţi, eu, al vostru Moş Crăciun, împreună cu prietenii mei buni de la revista Tratamente Naturiste, am plănuit să vă facem un dar minunat, care să vă readucă în suflete atmosfera caldă şi plină de iubire a sărbătorilor de iarnă din copilărie.

După cum mă ştiţi, eu sunt bătrân, dar mereu vesel şi plin de viaţă. După cum vă ştiu prea bine, de la mic la mare, cu toţii vă doriţi şi aveţi nevoie de sănătate, pentru a vă putea bucura de tot ce-i mai frumos în viaţă. Citind gândurile voastre mi-am zis în barbă: "hai să vă dăruiesc, anul ăsta, un Crăciun Verde!", fiindcă verdele simbolizeză tinereţea, Natura, speranţa şi vitalitatea!

Hanul lui Manuc - o gazdă primitoare

craciunul verdeNu întâmplător am ales ca în acest an să vin mai devreme! Ci pentru că am prea multe daruri de împărţit. Sosesc pe 22 decembrie, la Hanul lui Manuc, care a fost mereu o gazdă primitoare de aproape două veacuri. Aşa că la întâlnirea noastră intrarea este liberă! Totuşi, nu vă îmbulziţi prea tare, fiindcă am daruri pentru toată lumea... Fiecare va pleca mulţumit!

Ce vă aşteaptă la Expo Crăciunul Verde?

Hai să vă dezvălui... Însă numai puţin! În primul rând veţi găsi o expoziţie destinată sănătăţii şi frumuseţii, un loc unde Moşul vă va ajuta să alegeţi cele mai minunate şi folositoare daruri de Crăciun pentru cei dragi! Adică:

  • produse naturiste şi suplimente nutritive
  • cosmetice
  • produse de îngrijire personală
  • îmbrăcăminte
  • cărţi
  • accesorii
  • decoraţiuni de Crăciun
  • bijuterii

La Crăciunul Verde vor fi prezente produse unice şi branduri dintre cele mai căutate, cu preţuri pe care doar aici le veţi găsi!

Am pus la cale să te întâmpinăm în paşi de salsa şi tango, pentru că va fi acolo şi o şcoală de dans! Dar ca să fim într-o formă bună la dans, vom învăţa împreună să facem sport şi mişcare.

Doamnele şi domnişoarele se vor putea bucura de machiaje profesioniste (realizate cu produse unice, naturale) şi de prezentări de modă.

Eu, Moş Crăciun, voi fi prezent în tot locul. Peste tot voi avea cu mine sacul greu, doldora de cadouri. Aşa că orice nou-venit are şanse să dobândească o pungă plină cu bunătăţi pentru întreaga familie. Deşi sunt plin de energie, mă voi odihni din când în când sub cetina verde şi înmiresmată a bradului din interiorul hanului. Acolo voi spune poveşti cum nu s-au mai auzit şi voi mai uşura sacul de daruri. Nu vor lipsi nici concursurile şi tombolele!

Veniţi cu toşii să cântăm, să colindăm, să bem un vin fiert sau o ciocolată caldă şi să facem fotografii cu Moşul! Vom avea grijă ca voi toţi să vă bucuraţi de farmecul acestor Sărbători. Primul pas este să veniţi la Crăciunul Verde, pe 22 şi 23 decembrie, între orele 10.00-22.00.

Mereu cu gândul la voi,

Moş Crăciun

Organizator: revista Tratamente naturiste, www.revista-tratamente-naturiste.ro

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati ...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...