Obţii un ten strălucitor în doi timpi şi eşti gata de vacanţă!

Vara, mini-vacanţele sau evadările în afara oraşului sunt pe cât de spontane pe atât de plăcute! Un telefon de la prieteni, o invitaţie din partea iubitului şi eşti deja pe drum. În astfel de clipe, când bagajul e gata din două mişcări, de ce n-ar fi la fel şi cu produsele de îngrijire a tenului? E dificil să iei cu tine toate produsele preferate, aşa că ai nevoie de o soluţie simplă pentru a fi sigură că tenul tău va fi la fel de strălucitor şi în absenţa unei rutine complete de îngrijire a tenului.

NIVEA îţi propune o soluţie eficientă şi rapidă pentru ca tenul tău să strălucească şi atunci când eşti departe de casă:kit-ul de îngrijire a tenului pe timp de vară alcătuit din Apa Micelară 3în1 şi BB Cream 5în1.

Demachiezi, hidratezi şi uniformizezi cu doar două produse de îngrijire a tenului indiferent unde alegi să călătoreşti. Fii strălucitoare în doi timpi cu produsele din kit-ul de îngrijire de la NIVEA:

nivea bb cream

  1. NIVEA Apa Micelară inovatoare 3în1 cu dexpantenol şi ulei de seminţe de struguri curăţă tenul eficient, îndepărtând orice urmă de machiaj şi hidratează într-un singur pas, fiind potrivită chiar şi pentru zona sensibilă a ochilor. Datorită tehnologiei cu micele, nu necesită clătire şi nu se afectează bariera naturală a pielii. Micelele,  Dexpantenolul şi Uleiul din seminţe de struguri menţin tenul curăţat în profunzime, hidratat şi protejat împotriva oxidării.

             Preţ: NIVEA Apă Micelară 3 în 1, 200 ml, 18.9 lei

  1. NIVEA BB Cream 5în1 este o cremă de înfrumuseţare ce hidratează tenul şi îi conferă un aspect uniform, fără imperfecţiuni. Tenul rămâne luminos, revitalizat şi protejat de radiaţiile UV, cu o singură aplicare.Având la bază tehnologia Hydra IQ, NIVEA BB Cream 5în1 oferă tenului hidratarea necesară, fără a-l încărca în exces.  Provitamina B5 îmbunătăţeşte capacitatea pielii de a se hidrata şi stimulează regenerarea celulelor, în timp ce Untul de Shea răsfaţă tenul cu un complex de glucide si vitamine ideal pentru o îngrijire completă. Combinaţia de micro-minerale şi pigmenţi de culoare permit produsului să împrumute proprietăţile unui fond de ten, acesta reuşind să acopere cu succes micile imperfecţiuni, petele sau zonele roşii. Produsul este disponibil în două variante: light şi medium to dark.

             Preţ: NIVEA BB Cream 5în1, 50 ml, 21.82 lei

* Produsele se comercializează separat la punctele de vânzare NIVEA

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole