Au inceput inscrierile la Ora de Tehnologie! Seminar gratuit pentru parintii responsabili

Bucuresti, 19 iunie 2018

Pe 27 iunie, incepand cu ora 17.00, te invitam la Teatrul Elisabeta, la cel de-al treilea seminar gratuit din cadrul Scolii Parintilor Responsabili din 2018. Ora de tehnologie aduce la catedra specialisti care vor oferi parintilor informatii utile si interesante pentru a intelege rolul tehnologiei in viata de familie si in dezvoltarea sanatoasa a copilului. Pentru ca acum nu ne folosim de tehnologie, ci o traim la propriu si, desi avem nevoie de ea, responsabilitatea noastra, ca parinti este sa o folosim intr-un mod constructiv, sa stim cum sa educam copiii, nu in trecut, ci in prezent, dar in asa fel incat sa nu le furam viitorul.

Astfel, Miercuri, pe 27 iunie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de tehnologie, toti parintii sunt invitati sa isi traseze un ghid propriu de utilizare a tehnologiei, ascultand sfaturile celor mai bine specialisti in domeniu:

 

Lectia 1- Ghid pe varste: strategii responsabile de utilizare a tehnologiei

Pentru copii – Liviu Arsene, Global Cybersecurity Analyst la Bitdefender

Pentru parinti – Sorin Stanica, Comisar de Politie, Inspectoratul general al Politiei

 

Lectia 2 - Tehnologia si psihologia unui copil stabil emotional si cognitiv - Radu Leca, Psiholog clinician

Lectia 3 - Drepturile copilului pe internet - Silvia Iorgulescu, Sef sector formare Institutul Roman pentru Drepturile Omului

Lectia 4 - Tehnologia si anatomia creierului copilului - Dr. Cristina Lupu, Medic specialist neurolog

ora de tehnologie comunicat

Inscrierile la Ora de tehnologie se fac aici: https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradetehnologie.php

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

Detalii despre toate seminariile Scolii Parintilor Responsabili puteti afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili

https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/

https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly. Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici.

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Politia Romana, IRDO, Bitdefender, Voios.ro, PamPam, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, Music Together, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro

Despre Scoala Parintilor Responsabili

Scoala Parintilor Responsabili este o campanie sociala, modelata de o serie de seminarii gratuite pentru parinti care aduc la catedra cei mai bine pregatiti specialisti pe teme specifice. Scopul campaniei este sa ofere acces facil parintilor catre o trusa de informatii complete si corecte prin care sa fie stimulati si sustinuti in a creste copiii frumosi si sanatosi. Campania a deschis portile scolii in octombrie 2016, si de atunci a organizat 14 seminarii gratuite, care au adunat peste 2300 de parinti si viitori parinti si au adus la catedra peste 85 de specialisti bine pregatiti.

Despre Qbebe

Qbebe este revista online dedicata mamelor si viitoarelor mame care inteleg aceasta uriasa responsabilitate si ofera parintilor informatiile de care au nevoie pentru a-si creste copilul frumos si sanatos. Qbebe este chiar mai mult decat o revista, este o comunitate de mamici si tatici determinati sa ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos si mai sanatos start in viata. Qbebe ajuta, sustine si felicita sute de mii de parinti din Romania, care isi cresc cu responsabilitate si dragoste copii.

Pentru informatii suplimentare:

Gabriela Paladi

Project Manager

Email: gabriela.paladi@divainteractive.ro

​Telefon: 0754.04.36.50

Scoala Parintilor Responsabili este un proiect Qbebe® powered by DivaInteractive®.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4