Igiena este cel mai important lucru în creşterea unui bebeluş, toate mămicile ştiu asta. Mai ales pentru bebeluşii cu vârsta de până la un an, recipientele cu care sunt hrăniţi trebuie să fie bine curăţate pentru a preveni orice risc de îmbolnăvire. Pentru că laptele creează un mediu propice dezvoltării bacteriilor, medicii recomandă curăţarea şi sterilizarea biberoanelor şi tetinelor după fiecare utilizare. Sterilizatoarele Philips AVENT îţi uşurează munca, ajutându-te să cureţi biberoanele celui mic în timp record, foarte simplu şi rapid, cu o simplă apăsare de buton. Alege sterilizatorul potrivit nevoilor tale specifice şi asigură-te că-ţi protejezi bebeluşul împotriva bacteriilor dăunătoare până când sistemul său imunitar devine suficient de puternic.

Sterilizatorul electric cu abur 4 în 1 Philips AVENT

sterilizator Philips AVENT electricDacă eşti în căutarea celui mai uşor mod de a spăla şi a steriliza ustensilele de hrănire ale bebeluşului tău, sterilizatorul electric cu abur 4 în 1 Philips AVENT SCF286/03 este produsul de care ai nevoie. Graţie dimensiunii sale reglabile, te bucuri de:

1) configuraţie redusă pentru sterilizarea suzetelor,

2) configuraţie medie pentru sterilizarea mai multor biberoane, farfuriuţe, cuţite şi furculiţe, şi

3) configuraţie mare pentru a steriliza până la 6 biberoane în 6 minute.

Coşul integrat pentru maşina de spălat vase asigură o prespălare fără dificultăţi, iar afişajul avansat te menţine informată de-a lungul ciclului de sterilizare, anunţându-te atunci când biberoanele s-au răcit. Este potrivit pentru toate tipurile şi dimensiunile de biberoane, fie că au gât îngust sau larg. Operând la o temperatură mai ridicată decât cea a maşinilor de spălat vase, sterilizatorul electric cu abur 4 în 1 Philips AVENT distruge 99,9% din germenii dăunători, iar conţinutul se menţine steril timp de 24 de ore atâta timp cât capacul nu este deschis.

Sterilizatorul cu abur pentru cuptorul cu microunde Philips AVENT

sterilizator cuptor microunde Philips AVENTCompact, uşor şi practic, sterilizatorul cu abur pentru cuptorul cu microunde Philips AVENT SCF282/02 este ideal şi pentru utilizarea în deplasare, fiind comod de transportat datorită dimensiunilor sale reduse (are si un pret mai mic fata de sterilizatorul electric). Fiind proiectat pentru a încăpea în majoritatea cuptoarelor cu microunde de pe piaţă, procesul de sterilizare este gata în timp record! Tot ce trebuie să faci este să adaugi apă şi să-l introduci în cuptorul cu microunde timp de 2 minute (durata exactă a ciclului de sterilizare depinde de puterea cuptorului cu microunde: 2 minute la 1100-1850 Waţi, 4 minute la 850-1000 Waţi, 6 minute la 500-850 Waţi).

Pentru ca apa fierbinte să nu vă stropească atunci când scoateţi sterilizatorul din cuptorul cu microunde, acesta este dotat cu cleme pe partea laterală, care asigură o închidere sigură a capacului. De asemenea, mânerele laterale au fost proiectate pentru a rămâne reci, astfel încât să poţi mânui sterilizatorul uşor şi sigur. Distruge 99,9% din germenii dăunători, fără a se folosi substanţe chimice.

Ambele sterilizatoare sunt fabricate din materiale fără BPA.

Preturi sterilizatoare Philips AVENT

- sterilizator electric cu abur 4 în 1 Philips AVENT SCF286/03 il poti gasi la vanzare aici, sau pe emag.ro  

- sterilizatorul cu abur pentru cuptorul cu microunde Philips AVENT il cumpara de aici sau pe emag.ro

Citeste si despre avanjatele si dezavantajele utilizarii unui sterilizator aici.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole