București, 27 martie 2014: Aptamil Junior și Bebe Bucovina au pregătit o surpriză specială pentru juniorul tău și te așteaptă în rețeaua de farmacii HelpNet, până pe 31 martie, să prinzi promoția de primăvară!

La fiecare 2 pachete de Aptamil 1 an+, Aptamil 2 ani+ sau Aptamil Junior 3 ani+ cumpărate, primeşti cadou o apă minerală naturală plată oligominerală Bebe Bucovina, în ambalaj ultra-igienic de 5l, perfectă pentru a-i prepara juniorului tău lăpticul preferat. Așa că grăbește-te, mai ai la dispoziție doar câteva zile!

Apa Bebe Bucovina, cu o compoziție echilibrată și stabilă, vine într- un ambalaj cu adevărat inovator, ușor de transportat și de depozitat, dar mai ales ușor de folosit. Datorită proprietăților speciale dar și ambalajului ultra igienic, apa Bebe Bucovina este certificată și recomandată de Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului “Alfred Russescu” ca fiind potrivită pentru pregătirea hranei bebelușilor.

Aptamil Junior  Aptamil junior + bebe Bucovina 

Pentru mai multe detalii despre promoții, te invităm să accesezi site-ul www.nutricia.ro. În plus, nu uita că poți contacta gratuit Experții NUTRICIA pentru informații despre nutriția și îngrijirea copilului tău, produsele și promoțiile NUTRICIA* la 0800 672 888 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

*NUTRICIA susține recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni și continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu alimentația diversificată. Înainte de a folosi o formulă de lapte consultați medicul pediatru.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole