Grețurile matinale sunt frecvente în primul trimestru de sarcină. 9 dintre 10 graviduțe au parte de greață și vărsături, ceea ce poate fi extrem de neplăcut, chiar dacă nu afectează sănătatea copilului. Această problemă comună în perioada de gestație, numită și disgravidie, are legătură cu nivelul ridicat al unui hormon (hCG) produs de placentă.

Un leac folosit în mod tradițional pentru afecțiunile sistemului digestiv, ghimbirul se dovedește util în a ameliora starea de greață și vărsăturile din timpul sarcinii. Planta medicinală a făcut obiectul a 12 studii clinice, la care au participat 1.278 de femei însărcinate, fără să se constate riscuri pentru mamă sau făt. Rezultatele testelor au arătat că între 1,1 și 1,5 grame de ghimbir pe zi reduc considerabil grețurile din timpul sarcinii. Este un remediu natural la fel de eficient ca medicamentele concepute pentru a combate grețurile matinale, însă nu prezintă efecte adverse și poate fi inclusă în alimentație din prima lună de sarcină. Iată numai o parte dintre beneficiile terapeutice ale ghimbirului:

- ghimbirul stimulează secreția de salivă și enzime digestive.

- conține nu mai puțin de 14 substanțe active care favorizează digestia.

- fenolii din ghimbir ajută la calmarea durerilor abdominale și relaxarea mușchilor stomacului.

- gingerolul, cea mai importan substanță activă extrasă din rădăcina plantei, blochează chemorecepetorul care declanșează impulsul involuntar de a voma.

- ghimbirul este un tonifiant natural care combate amețeala.

Antimetil disgravidie tilman

Știai că?

India este cel mai mare producător de ghimbir.

Ghimbirul era comercializat la scară largă în antichitate și rămas un aliment popular în zilele noastre.

Extract standardizat de ghimbir, la recomandarea specialiștilor

Beneficiază de substanțele active ale ghimbirului cu soluțiile naturale de la Tilman, companie belgiană care a acumulat o vastă experiență în sănătatea bazată de plante. Antimetil este un supliment alimentar realizat cu extract de ghimbir standardizat. Disponibil în comprimate de mici dimensiuni, echivalentul a 500 mg pulbere de ghimbir fiecare, poate ameliora simptomele disgravidiei din prima lună de sarcină.

Datorită extractului standardizat de ghimbir, Antimetil poate fi administrat pentru a combate greața și vărsăturile provocate de răul de miscare. Nu în ultimul rând, suplimentul alimentar este recomandat pentru buna funcționare a sistemului digestiv, în urma exceselor alimentare sau la schimbarea obiceiurilor alimentare.

Află mai multe despre Antimetil și remediile naturale de la Tilman pe www.tilman.ro și pe pagina de Facebook Tilman România.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4