Fundaţia Chance for Life organizează o școala de vara pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Atelierele sunt centrate pe dezvoltarea de abilități si atitudini, iar copiii vor crea manual obiecte decorative sau sau vor participa la activități de educație non-formală cu obiective specifice. În mod firesc, fiind vorba de ateliere creative, punem accent pe acordarea libertații imaginației copiilor, lăsându-i pe ei să ia decizii cu privire la combinarea formelor, materialelor și a culorilor. Noi avem rolul de a crea un cadru în care aceștia sa-și exerseze creativitatea și să-și atingă potențialul, această metodă fiind puțin diferită de a altor astfel de programe. În plus, punem accent și pe dezvoltarea abilităților de comunicare, a cunoștiințelor generale dar și a spiritului de echipă.

Scoala de vara pentru copii ”Omiduta vesela”În cadrul atelierelor, vom lucra cu grupe de câte 15 copii care vor fi supravegheați și îndrumați de 2 voluntari și de coordonatorul proiectului, astfel încât fiecare copil să fie în siguranță și să primească atenția necesară.

Perioada: 16-27 iulie, de luni pana vineri, intre orele 9.00-12.30.

Locatia: la sediul fundatiei, Bd. Iuliu Maniu, nr. 59, bl, 10A, sc. 4, ap 145 (intre statiile de metrou Lujerului si Gorjului)

Taxa: 150 lei (costul materialelor este inclus, iar copiii vor păstra obiectele sau desenele realizate la atelier).

Mai multe informații găsit aici sau contactând coordonatorul proiectului, Diana Ferenț, la numarul de telefon 0726207082 sau la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Înscrierile se fac trimițând un mail sau sunând la datele de mai sus menționând numele și vârsta copilului.

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4