București, 28 Septembrie: SOS Satele Copiilor România lansează campania de strângere de fonduri prin metoda sms recurent, „Dăruiește afecțiune”, prin care fiecare persoană poate veni în sprijinul copiiilor organizaţiei, printr-un act simplu de generozitate, donând lunar 2 euro prin trimiterea unui mesaj cu textul MAMA la numărul 8844.

Campania de strângere de fonduri prin SMS, „Dăruiește afecțiune” are ca scop sprijinirea creșterii și educaţiei copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice. Prin inițierea acestei campanii, organizaţia SOS Satele Copiilor România dorește să readucă în atenție importanța actului donaţiei, către toţi membrii comunităţii, prin acordarea unui minim ajutor financiar în valoare de 2 euro lunar. În acest fel, organizaţia poate oferi condiţii mai bune acelor copii şi tineri care nu se mai pot baza pe protecţia, grija şi iubirea celor care i-au adus pe lume.  

Fondurile strânse în urma campaniei „Dăruiește afecțiune” sunt destinate acoperirii cheltuielilor de întreținere, educaţie și consiliere a copiilor şi tinerilor aflați în sistemul de îngrijire alternativ, din cele trei programe ale organizaţiei din București, Cisnădie, jud. Sibiu și Hemeiuș, jud. Bacău.

logo sos satele copiilor

„Atunci când lucrezi atât de aproape de copiii care nu pot beneficia de dragostea părintească, eşti, în fiecare clipă, motivat de dorința de a aduce zâmbetul pe fețele lor. Misiunea SOS Satele Copiilor România este aceea de a îi ajuta pe acești copii să se dezvolte armonios, cu ajutorul mamelor SOS şi al specialiştilor psiho-pedagogi. Campania de strângere de fonduri prin SMS este o modalitate simplă de a aduna acei bani necesari acoperirii cheltuielilor de viaţă şi educaţie pe care le avem pentru toţi copiii din programele noastre naţionale. O astfel de

campanie reprezintă un ajutor pe termen lung, pe care oricare dintre noi îl poate oferi fără a fi afectat în bugetul personal, fiind vorba de numai 2 euro pe lună. Donația prin sms, cu ajutorul telefonului mobil, este o modalitate modernă şi la îndemâna oricui de a dărui afecțiune și sprijin necondiționat copiilor mai puțin privilegiați de soartă. Persoanele care sunt alături de noi în campania „Dăruiește afecțiune” ştiu că ajutorul lor se traduce în şanse mai bune de supravieţuire şi amintiri frumoase pentru aceşti copii. Le mulţumim tuturor donatorilor care demonstrează prin acţiunile lor, zi de zi, responsabilitate, simţ civic şi ţinută morală”, a declarat Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri și Comunicare SOS Casele Copiilor România.

Campania „Dăruiește afecțiune” se derulează prin intermediul platformei www.donatie.ro, cu sprijinul Orange România și Vodafone România. Suma de 2 euro va fi debitată lunar din contul de abonament sau de pe cartelă, până când susținătorul campaniei decide să renunțe la donație prin trimiterea unui alt sms cu textul MAMA STOP, la numărul 8844.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România a fost înființată în anul 1990. Asociația implementează 3 programe la nivel național în București, Sibiu și Bacău, oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Centre de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii) și servicii educaționale (Tabăra de Vară, Proiecte Educaționale). Misiunea SOS Satele Copiilor România este aceea de favoriza educaţia copiilor într-un mediu familial propice dezvoltării sănătoase şi armonioase. În satele SOS, cei mici sunt încredințați unei mame SOS, care are în grijă câte 5-7 copii, de a căror educație, îngrijire și evoluție se ocupă îndeaproape. De aproape 25 de ani, organizaţia luptă să schimbe viitorul copiilor din România, prin programe de consiliere şi sprijin pe termen lung pentru cei care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.În acest moment, peste 1000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociației SOS Satele Copiilor România și peste 15000 de copii au interacționat cu unul dintre programele SOS. Mai multe informații despre SOS Satele Copiilor România puteţi găsi și pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole