Copilaria inseamna, printer multe altele, si desene animate si personaje preferate. Iar Disney Junior a pregatit doua luni speciale pentru micii sai telespectatori: maratoane cu favoritii lor, in fiecare zi de sambata si duminica pana pe 29 martie.

Care sa fie personajul saptamanii acesteia? Sa fie Tinkerbell? Sau poate Mickey Mouse? Dar daca este Jake impreuna cu ai sai Pirati din Tara de Nicaieri? In fiecare zi de luni pana vineri Disney Junior presara indicii despre invitatul special din weekend si il lasa pe micul telespectator sa ghiceasca. Iar in weekend este dezvaluit , iar micutul se va bucura de el si de aventurile sale.

O calatorie pe mare, printre valuri uriase, pirati infricosatori si experiente pline de curaj sa fie povestea acestui weekend? Dar daca ne-am plimba printr-un minunat castel alaturi de Printesa Sofia si prietenele sale si am invata despre curaj, prietenie si cum se comporta adevaratele printese? Pentru cei pusi pe sotii, Chip si Dale sunt cei mai buni prieteni, nu doar pentru ca sunt amuzanti, ci si pentru ca pot fi o buna sursa de inspiratie. Draga Minnie, cea dulce, stylish, vesela si cu voce atat de calda, ea sa fie cea care vine sa le bucure pe micile domnisoare cochete? Ii lasam pe micuti sa ghiceasca, noi doar pregatim cele mai frumoase episoade si intamplari din viata personajelor lor.

disney-junior-maraton

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole