Vara, atunci când copiii sunt în elementul lor, nimic nu-i opreşte de la distracţie. Cu greu poţi face faţă energiei care îi ţine în priză întreaga zi. Iar atunci când eşti cu ei la plajă, fii sigură că ai la dispoziţie o metodă de protecţie care să ţină pasul cu ei.

Pielea copiilor este mult mai delicată şi vulnerabilă deoarece aceasta nu şi-a dezvoltat complet capacitatea naturală de protecţie şi regenerare. Astfel, copiii sunt mult mai expuşi radiaţiilor UV şi au nevoie de extra îngrijire, atât în momentele de expunere la soare, dar şi în timp ce se bălăcesc în apă.

Vara asta lasa-ţi copiii să se bucure în voie de soare şi transformă aplicarea unui produs cu protecţie solară special dedicat lor, într-un moment jucăuş, pe care să-l solicite singuri!

NIVEA Sun Spray

NOU: NIVEA Sun Spray de protecţie solară pentru copii SPF 50+

Colorat şi uşor de aplicat, cu NIVEA Sun Spray ai scăpat de grija protecţiei pielii copilului tău, pe tot parcursul zilei!

Deşi în momentul aplicării loţiunea are culoarea verde, pe măsură ce intră în piele aceasta dispare, oferind protecţie foarte ridicată: util şi distractiv atât pentru tine, cât şi pentru cel mic.
Aplică o dată la două ore, în special în zonele expuse la soare.
Unde colorează, protejează!
SPF 30; 200 ml: 40.8 lei, SPF 50; 200 ml: 44.2 lei

Lotiune NIVEA Sun Swim&Play pentru copii

Loţiunea NIVEA SUN Kids Swim & Play este creată special pentru copiii cărora le place să se bălăcească, deoarece asigură protecţie ridicată, de lungă durată, chiar şi în apă.
SPF 30; 150 ml: 30.9 lei, SPF 50; 150 ml: 37.4 lei

Pentru bebeluşi, NIVEA îţi oferă aceeaşi protecţie eficientă, cu două produse specializate:

NIVEA Baby Cremă de protecţie solară pentru bebeluşi

NIVEA Baby Loţiune de protecţie solară pentru bebe luşi

Combinaţia de vitamina E, panthenol şi filtre minerale formează o peliculă protectoare la suprafaţa pielii, oferind protecţie solară ridicată UVA/UVB. Are o formulă rezistentă la apă şi nu conţine parfum,coloranţi şi alcool.
SPF 30; 75 ml: 23.10lei

NIVEA Baby Loţiune de protecţie solară pentru bebeluşi

Protejează pielea sensibilă a bebeluşilor
împotriva radicalilor liberi şi asigură protecţie
ultra-ridicată UVA/UVB. Formula foarte delicată
catifelează şi hidratează pielea celor mici.
Nu conţine parfum, coloranţi şi alcool.
SPF 50; 200 ml: 37.4lei

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole