Simte bucuria de a fi părinte în campania: „De Sărbători, cu BabyTrend.ro ai permis la vis !“

Un pat în forma mașină, Sleep Car, în valoare  de 1.799 de lei,  este premiul pus la bătaie de www.babytrend.ro, magazin online de articole și accesorii pentru copii și bebeluși, cu ocazia relansarii site-ului.

De Sărbători, cu BabyTrend.ro ai permis la vis !

Ia-ți „permisul la vis“ intrand chiar acum în cursa pentru un cadou de poveste pentru micuțul tău: Un SLEEP CAR în valoare de 1.799 de lei. Intră în cursă pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/babytrend.ro, și cheamă-ți și prietenii, pentru că anul acesta săniuța Moșului se transformă într-un Sleep Car ce parchează direct sub bradul tău de Crăciun! Intră acum în concurs prin acest link.

Șansele tale de câștig cresc cu fiecare prieten pe care îl aduci în cursă, pentru că primești participări adiționale dacă îți inviți prietenii în concurs sau dacă postezi campania pe wall-ul tău de facebook. 

Alegerea câștigătorului va avea loc în data de 17 decembrie la ora 12, conform regulamentului oficial publicat la adresa www.babytrend.ro/ai-permis-la-vis

Intră în noul magazin www.babytrend.ro și bucură-te de cumpărături

concurs babytrendSăniuțe, jucării, cadouri, cărucioare, pătuțuri, scaune de masă, scaune auto și alte mii de produse pentru copii și bebeluși sunt disponibile acum pe noul site www.babytrend.ro, toate acestea având o taxă de livrare promoțională de doar 19 lei.

Magazinul virtual www.babytrend.ro se relansează cu un nou concept, un design prietenos și noi funcționalități ce transformă cumpărăturile într-o reală bucurie. Navigarea facilă spre produsul dorit este asigurată de noul meniu extrem de accesibil, toate tipurile de produse fiind vizibile printr-o simplă așezare a mouse-ului în dreptul categoriei vizate.  

Noile funcționalități „promoțiile săptamanii“ și „recomandări pentru tine“, situate chiar pe pagina principală, oferă clienților un plus de ajutor pentru a fi la curent cu cele mai atractive promoții, și aduc suportul  necesar pentru ca părinții să beneficieze de cele mai bune recomandări în alegerea unui anumit produs. Filtrele în funcție de producător, preț, stoc sau posibilitatea de rearanja o categorie de produse în funcție de relevanța dorită aduc un plus de confort în procesul de cumpărare. În orice moment al navigării, părinții interesați pot urmări ghiduri pentru alegerea unui produs și articole cu informații utile și interesante printr-un simplu click pe sectiunea blog babytrend, și pot intra în comunitatea părinților pe www.facebook.ro/babytrend.ro pentru a afla noutăați, concursuri și promoți exclusive, și nu în ultimul rând pentru a-și împărtăși bucuria de a fi părinte. Un istoric al navigarii vizibil în partea stangă a ecranului, sau produsele asemanătoare sugerate în pagina de detaliu a unui produs, ușurează întreg procesul de cumpărare.

Pe lângă designul ce asigură produselor o mai bună vizibilitate, noul www.babytrend.ro  pune accent pe simplitatea unei comenzi pentru a transforma cumpărăturile într-o reală bucurie pentru părinți. Totul e ușor, rapid și relaxant. De aceea cumpărăturile www.babytrend.ro sunt doar un alt mod de a-ți manifesta bucuria de a fi părinte.

Relansarea site-ului babytrend.ro reprezintă și o ocazie de a le multumi miilor de clienti din primi trei ani de existență a magazinului virtual, și de a invita noi părinți să se alature misiunii de a transforma cumpăraturile într-un nou mod de a ne manifesta bucuria de a fi părinte.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole