Pentru că multe școli și grădinițe ar fi vrut să se înscrie în Campionatul Național de Periaj dar nu au reușit din cauza Săptămânii Altfel și a vacanței de Paște, termenul de înscriere în competiție a fost prelungit până la data de 11 MAI (inclusiv).

Astfel, mai aveți la dispoziție peste 3 săptămâni pentru a vă înscrie cu o poză sau un filmuleț în aplicația Campionatul Național de Periaj, de pe facebook.com/zambesteromania.  Părinți sau profesori, înscrieți-vă copiii: filmați-i sau fotografiați-i cum se spală pe dinți și intrați în CONCURS pe aplicația de pe facebook.com/ZambesteRomania!

MARELE PREMIU pentru familiile înscrise este o  excursia la Disneyland Paris cu familia, cele 100 de kituri de igiena orală (pentru cele mai votate înscrieri), iar pe școli și grădinițe le așteaptă unul dintre cele 10 premii de 500 de euro!

sigla-campionat-national-de-periaj

Conform noului calendar, jurizarea va avea loc între 12 și 16 mai, iar campionii vor fi contactați în săptămâna următoare, între 19-23 mai. Informațiile de înscriere trebuie să fie corecte pentru a putea fi contactați și a nu pierde premiul!

Vă așteptăm cu înscrierile pe facebook.com/zambesteromania și puteți citi regulamentul pe www.zambesteromania.ro

Distracție la spălat pe dinți!

Campionatul Național de Periaj face parte din campania Zâmbește România, sustinută de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax®, Corega®, care are scopul de a informa copii și adulți cu privire la igiena orală, aducându-le și soluții pentru sănătatea orală. De aceea, în 2014, îndemnăm copiii, părinții și profesorii să arate că tânăra generație are grijă de sănătatea dinţilor.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4