Pentru că multe școli și grădinițe ar fi vrut să se înscrie în Campionatul Național de Periaj dar nu au reușit din cauza Săptămânii Altfel și a vacanței de Paște, termenul de înscriere în competiție a fost prelungit până la data de 11 MAI (inclusiv).

Astfel, mai aveți la dispoziție peste 3 săptămâni pentru a vă înscrie cu o poză sau un filmuleț în aplicația Campionatul Național de Periaj, de pe facebook.com/zambesteromania.  Părinți sau profesori, înscrieți-vă copiii: filmați-i sau fotografiați-i cum se spală pe dinți și intrați în CONCURS pe aplicația de pe facebook.com/ZambesteRomania!

MARELE PREMIU pentru familiile înscrise este o  excursia la Disneyland Paris cu familia, cele 100 de kituri de igiena orală (pentru cele mai votate înscrieri), iar pe școli și grădinițe le așteaptă unul dintre cele 10 premii de 500 de euro!

sigla-campionat-national-de-periaj

Conform noului calendar, jurizarea va avea loc între 12 și 16 mai, iar campionii vor fi contactați în săptămâna următoare, între 19-23 mai. Informațiile de înscriere trebuie să fie corecte pentru a putea fi contactați și a nu pierde premiul!

Vă așteptăm cu înscrierile pe facebook.com/zambesteromania și puteți citi regulamentul pe www.zambesteromania.ro

Distracție la spălat pe dinți!

Campionatul Național de Periaj face parte din campania Zâmbește România, sustinută de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax®, Corega®, care are scopul de a informa copii și adulți cu privire la igiena orală, aducându-le și soluții pentru sănătatea orală. De aceea, în 2014, îndemnăm copiii, părinții și profesorii să arate că tânăra generație are grijă de sănătatea dinţilor.

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realiza...
Mai mult...